|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak odzyskac ? :(
Odzyskane ;D
Edytowane przez xxxsabciaxxx1 Czas edycji: 2010-06-10 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak odzyskac ? :(
jak cie zostawił to znaczy, że nie chce już z tobą być
bolesne ale i jasne, proste. musisz to przezyc i tyle
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Każde rozstanie jest bolesne bo dzielisz się swoją osobą z kimś innym.
Ale pamiętaj, że skoro teraz Cie zostawił to miał jakis powód ku temu. I niema sensu płakac po nim. Wiem, że to ciężko i stale myślisz o nim. Teraz musisz zająć się sobą. Zainwestuj w siebie, znajdz sobie dodatkowe zajęcie. Zajmiesz się czymś i nie będziesz tyle myśleć. Faceci lubią silne kobiety, które radzą sobie w takich sytuacjach. Uwierz mi on przyjdzie wcześniej czy później do Ciebie. Pytanie tylko czy będziesz chciała z nim być? Bo ja osobiście bym takiemu Panu już podziękowała. Niech żaluje do końca dni co stracił. Nie martw się, widocznie to nie było to. Na każdego przyjdzie pora ![]()
![]() |
#4 |
Zasiedzenie
|
Takie zycie, mysle ze wiekszosc z nas takie cos przezylo
![]() Banalne, ale czas leczy rany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
nie walcz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez apollinka Czas edycji: 2010-03-31 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale nie jest mi wcale łatwiej .. Coraz gorzej wyglądam i sie czuje.. Staram sie ale cieżko mi to wychodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
tydzień to strasznie mało, w przypadku rozstań czas to miesiące. niektórzy terapeuci porównują rozstanie do śmierci, a etapy po rozstaniu do etapów żałoby, ale nie będę o tym pisac
![]() - usiądź na spokojnie, zrób sobie ciepłej herbaty, przemyśl wszystko raz jeszcze. ułóż sobie np scenariusz, w którym go potykasz. i co mu powiesz? jak mu powiesz? Najlepiej weź kartkę i spisz swoje uczucia, tak jakbyś pisała do niego list. Nie wysyłąj go przypadkiem, to ma być dla ciebie samej. Możesz to robić codziennie, dopóki nie nadejszie taki moment, w którym coś okaże się ważniejsze i na takie pisanie nie będzie czasu (a przyjdzie taki dzień, nawet szybciej niż myślisz). - moim zdaniem, jeśli chłopak nie ma zamiaru do ciebie wrócić, to najlepiej, żeby się z tobą nie kontaktował. Jeśli jesteś w stanie, to spokojnie mu o tym napisz/powiedz, włąśnie takie jego zachowanie daje nadzieje i rani. I zaznacz, że jak będziesz gotowa, to ty się odezwiesz. Jeśli facet jest wporządku - uszanuje to. - oczywiście najlepiej poświęc się czemuś - pracy, szkole, hobby. Chodź na imprezy, umawiaj się z przyjaciółmi. - na pewno już rozmawiałaś o tym z najbliższymi, przy najbliższej okazji, poproś przyjaciółkę, aby cię wysłuchała i powiedz, że ostatni raz chcesz się w tej sprawie wygadać - i mów. choćby i dwie godziny, ale mów o tych uczuciach, wszystko. A potem postanów sobie, że z nikim już więcej o tym nie będziesz rozmawiać. - możesz wyznaczyć sobie czas, na przykład w dniu jego urodzin złożysz mu życzenia. albo za miesiąc napiszę smsa. trzymaj się tego, na początku będziesz to traktować jak "nagrodę", ale po tym miesiącu albo zapomnisz, że miałaś coś zrobić, albo zobaczysz, że nie musisz wcale pisać/odzywać się. - na pewno nie rób nic na złość, nie wiąż się z kimś przypadkowym, bo ani ci to nie pomoże, a możesz kogoś zranić naprawdę. mnie to pomagało lub tych rzeczy brakowało po rozstaniach. mam nadzieję, że choć trochę ci to pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mnie chłopak też zostawił, chłopak z którym bardzo dużo przeszłam i to bardzo trudnych sytuacji. Było okej, u mnie znowu zaczeły pojawiać się różne problemy i wtedy prysnął. Mogłam się tego spodziewać,już raz tak zrobił a teraz to powtórzył.
Też nie było łatwo,ale mijają już dwa tygodnie i jest pozytywnie. Ja jestem jednak w gorszej sytuacji, bo ja z nim studiuje a od tego seemestru jestem z nim nawet w jednej grupie bo poszedł na tą samą specjalizację i codziennie muszę go oglądać ... Fajnie, nie ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Reagujesz zupelnie naturalnie do sytuacji. Kazdy by to tak przezywal.
Nie powiedzial Ci co jest przyczyna? No coz bywa i tak. Chociaz sa tez tacy co potrafia jeszcze "dokopac" slowem na dowidzenia, wiec czasem lepiej juz nic nie uslyszec. Im mniej czasu bedziesz miec na rozmyslania i im wiecej czasu poswiecisz teraz innym ludziom, tym szybciej bedziesz sie lepiej czuc. A doraznie to moze dobra komedia? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.