|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Debiut na MM
Witajcie !
Przegladam Wasze makijaze od dluzszego czasu i postanowilam sprobowac swoich sil.Mam nadzieje ze dzieki Waszym poradom bede ulepszac swoje makijaze poniewaz wiem ze nie sa one idealne.Prosze o uwagi i dzieki z gory.Mam nadzieje ze bede tu czestym aktywnym gosciem.Pozdrawiam Ps.wiem ze sie swiece bo zrobilam zdjecia a potem dopiero sie przypudrowalam-sorki!Aha -jeszcze jedno-moje brwi wymagaja nadania im ksztaltu wiec prosze tez o sugestue.Buziaki ![]() Edytowane przez Bettinah_77 Czas edycji: 2006-08-07 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Debiut na MM
witaj na MM
![]() Fotki sa trochę nie wyraźne, więc cień jawi mi się jako jedna plama na powiece. Makijaz prosty, nieskomplikowany, taki na "codzień", ale obciąża Ci oko, brakuje cieniowania na powiece i modelowania twarzy Szminka nie pasuje do brązowego cienia - usta pomaluj czymś cieplejszym - beż, złoty brąz...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj na mm
![]() Brwi - moim zdaniem maja ksztalt w porzadku - wystarczy lekko je podregulowac, najbardziej od strony noska, bo tutaj sa ciut za grube w stosunku do pozostalej ich lini. Przykro mi, ale zdjecia sa niewyrazne i ciezko powiedziec cos o makijazu ![]() Ale nie martw sie, wraz z udoskonaleniem makijazu bedziesz napewno szkolic sie w robieniu zdjec - moj debiut tez byl na kiepskich zdjeciach, rozmazanych, malo wyraznych, a teraz juz duzo lepiej. Jednakze z calosci, z tego co jestem w stanie dojrzec to wygladasz w tym make upie dobrze - taki efekt calosciowy ![]() Pokombinuj ze zdjeciami i pokaz nam cos jeszcze. Czekam ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzieki Dziewczyny za komentarze.Macie racje co do zdjec-bede sie starac.Nastepnym razem bedzie lepiej.Jutro wkleje cos nowego.Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie.Buziaki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj na MM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Rei
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witaj na MM
![]() Brwi są do regulacji, ale delikatnej. Wyskub włoski które burzą rysunek zwłaszcza od załamania (chodzi o włoski pod brwiami). Makijaż ciepły, prosty. Roztarłabym granicę tego cienia by nie odcinała się tak wyraźnie, wymodelowała ale niekoniecznie załamanie i zewn. kącik oka czymś nieco ciemniejszym. Usta trochę cieplejsze, może jakiś transparentny pomarańczowo-rdzawy błyszczyk? Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2006-08-01 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i Rybka ma rację ![]() Witaj na MM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witam na MM.
W sumie dziewczyny już wypisały większość uwag. Podpisuję się pod nimi. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witamy, witamy..
![]() i jeszcze koniecznie korektor pod oczami i w kącikach, głównie kącikach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Bardzo miła i wdzięczna buźka, niestety fortki mało wyraźne są ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witaj!
Zdjęcia mało wyraźne,więc trudno coś bliżej powiedzieć, a szkoda. Dziewczyny większość rzeczy juz wypisały, więc nie będę powielać! Milo Cię poznać!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podpisuję sie pod zdaniem Agi, od siebie dodam tylko, że ze wzgledu na niewyraźne zdjecia trudno o obiektywną opinię... Zdecydowanie trzeba rozetrzeć cień na górnej powiece, ponieważ zbyt mocno odcina się od reszty makijażu. No i korektor pod oczka, koniecznie Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Mam wrażenie, że byłoby Ci łądnie w taki rozświetlonym makijażu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Drogie Dziewczyny!Dziekuje Wam wszystkim za komentarze i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hmmm a ja sie juz na fotki buzki nie zalapalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.