|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Przygarnę książki za kosmetyki! :)
Cześć, dziewczyny!
Postanowiłam założyć nowy wątek i czytelnie w nim połączyć moje inne targowiskowe wątki - a mianowicie kosmetyczny i książkowy. Szukam wielu tytułów, może któraś z Was mogłaby odstąpić mi jakiś z nich w zamian za kosmetyki z tego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=131458. A oto lista książek, którą będę też uzupełniać, bo zaczęłam się rozglądać za wieloma innymi... "Betonowy ogród" Ian McEwan "Błękitna sukienka", Tracy Chevalier Ursula Le Guin - cykl "Ziemiomorze" (cały) "Czuły barbarzyńca" Bohumil Hrabal "Dlaczego dziecko gotuje się w mamałydze" Aglaja Veteranyi "Dom duchów" Isabel Allende "Dzieci północy" Salman Rushdie "Dziwne losy Jane Eyre" Charlotte Bronte "Impresjonista" Hari Kunzru "Jonathan Strange i pan Norrell" Sussanah Clarke - CAŁY CYKL! "Kraina Chichów" Jonathan Carroll "Magiczny sklep z zabawkami" Angela Carter "Mgły Avalonu" Marion Zimmer Bradley "Middlesex" Jeffrey Eugenides "Muskając aksamit" Sarah Waters "Muzyka i cisza" Rose Tremain "Na dnie w Paryżu i w Londynie" George Orwell "Namiętność" Jeanette Winterson "Ostatnie wyznanie Mabel Stark" Robert Hough "Pieśń Łowcy" Tad Williams "Płeć wiśni" Jeanette Winterson "Podtrzymywanie światła" Jeanette Winterson "Przerwana lekcja muzyki" Susanna Kaysen "Ślepy zabójca" Margaret Atwood "Tłumacz chorób" Jhumpa Lahiri "Uczeń skrytobójcy" Robin Hobb "Wichrowe Wzgórza" Emily Bronte "Wodnikowe Wzgórze" Richard Adams "Zabić drozda" Harper Lee "Zazi w metrze" Raymond Queneau "Zima w Lizbonie" Antonio Muñoz Molina - wszystkie książki Davida Lodge'a poza "Zamianą", "Małym światkiem", "Myśląc...", "Co nowego w raju" i "Letnie historie, zimowe opowieści" - "Uśpieni" - "Szkarłatny płatek i biały" - "Złodziejka" Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przygarnę książki za kosmetyki! :)
Witam,
gdy poszukujesz ksiażek, prosze nie umieszczać ich tutaj, tylko dać linka do odpowiedniego forum, gdzie jest ich lista. pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.