|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Hotel Groman Sękocin Stary
Moje kochane !
Po raz kolejny mam do Was prośbę. Ogromny dylemat ;( Piękna sala, jednak w 1 budynku odbywają się 2 wesela (na jednym pietrze sale, łazienka wspólna) , akustycznie w niczym to nie przeszkadza, wejście również osobne. Cena sali, wizulanośc, odległośc bardzo nam odopowiada ale obawiam się, że ten dzień ma być nasz, a tymczasem będziemy go z kimś dzielić ;( co nie do końca mnie przekonuję A swoją drogą Drogie Panie słyszałyście coś o tym miejscu ?, w internecie czytałam opinie 80 % pozytywnych ale zastanawiam się czy macie swoje doświadczenia.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hotel Groman Sękocin Stary
Hej,
byłam tam na weselu przyjaciółki. W ogóle nie odczułam, ze jest wiecej niż jedno wesele, ona zresztą wzięła tę salę z polecenia, chyba sama też była tam wcześniej na weselach. Wesele było na największej sali, bardzo dobre jedzenie, dość dużo, pamiętam płonące lody ![]() w łazienkach porządek, nie było problemu. Jak sama szukałam sali dla nas, to braliśmy ich pod uwagę, jednak jak dla mnie za drogo. Ale przyjaciółka była zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana pocieszyłaś mnie bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy
![]() ona moiała ślub w 2009 roku, jeden z najfajniejszych, na których byłam ![]() wydawalo mi sie, że w ogóle tam sa 3 sale ![]() i pamiętam, że na panieńskim uczylyśmy się układu salsy, a potem tanczyłyśmy na weselu - jako niespodzianka - i jesczze tam na górze, chyba pod pokojami ćwiczyłyśmy; nikt tam nawet nie chodził, sie nie kręcił, nie przeszkadzał To powodzenia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, tak zgadza się są 3 sale, jednak od tego roku rezygnują z organizacji wesel na sali najmniejszej. Decyzja wobec tego podjęta ! W sobotę najprawdopodobniej pojedziemy podpisac umowę ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej,
mogę polecić mojego (ja jestem prawie 4 miesiące przed ślubem, ale widziałam film od niego i mi si,ę podobało). To jest po prostu zwykłe kręcenie, bez żadnych bajerów, do tegfo dodaje jeden wstęp (np. z jakiegoś wcześniejszego dnia, para młoda w lesie, etc. lub kilka fotek rodzinnych), blogoslawienstwo, kościół, wesele, jest chyba do 2 w nocy, i na końcu jest teledysk "z tańców". Jakbyś chciała to napisz mi na priv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Bardzo piękne widoki. Super miejsce na weekend. Można się wyciszyć i zrelaksować w bardzo krótkim czasie. Śniadanie oraz obiadokolacje dobrej jakości. Pokoje czyste i przytulne. Polecam każdej młodej parze to miejsce na zorganizowanie przepięknego wesela, bo moje właśnie takie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Byłam w podobnej sytuacji ale się zdecydowałam i nie żałuję. Cenowo bardzo fajnie. Goście się nie spotykali. Jedzenie przepyszne a obsługa praktycznie niewidoczna. Gdybym wcześniej nie wiedziała, że obok będzie odbywało się drugie wesele to nigdy bym się tego nie domyśliła.
Edytowane przez Saberity Czas edycji: 2016-08-30 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.