|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Cloisonne 20% taniej!
Dostałam dzisiaj maila z qnsztu, że cloisonne potaniały
![]() Ale te ceny będa sie utrzymywać tylko przez następny tydzień, więc jeśli ktoś chciał kupić to radzę się pospieszyc ![]() Ale za dobrą wiadomością zazwyczaj ciagle się gorsza... Nie będzie już gratisków ![]() PS. Załozyłam nowy wątek z ta informacją, gdyż wiem, że nie każdy codziennie sprawdza poczte a informacjami trzeba sie dzielić.Mam nadzoieje, że nie macie mi tego za złe.A jeśli tak, to z góry proszę o usunięcie wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cloisonne 20% taniej!
No ja maila dostalam. Ale kupowac i tak nie bede, bo maja maly wybor w wielu kategoriach. Gratisa wczesniej i tak nie dostawalam wiec nie mam co nad tym plakac
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja nie kupie, bo mi sie nie podobaja.
A o gratisach pisalam tez w watku QUNSZT i nowa grafika czy jakos tak ![]() Dzieki za troske ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Gratisow nie maja obowiazku dodawac, wiec nie bardzo rozumiem po co te ich tlumaczenia
![]() A jesli chodzi o cloisonne, to niestety nie sa najlepszej jakosci, wiec nie wiem, czy ta 20% znizka pomoze im to sprzedac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.