|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Szukam SVR 60 B (moze byc probka :))
Witam
![]() Poszukuję krem SVR 60 B, moze to byc tez probka. Nie zależy mi na dużej zawartości, gdyż probke 5ml uzywalam pół wakacji ![]() ![]() ![]() jak pojawia sie jakieś propozycje to powiem co mam na wymiane ![]() pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam SVR 60 B (moze byc probka :))
Probki mam ->
-> Iwostin, zel pod oczy (1,5 ml) -> Kolastyna, krem odżywczy (x2) -> Perfecta (dax), antybakteryjny żel do oczyszczania twarzy i demakijażu oczu (3ml) -> La roche-posay, toleriane (2ml) -> Dr Irena Eris, Pharmaceris A, zel pod oczy głęboko nawilżający (2ml) -> Dax cosmetics, krem geometryczny rzeźbiący kontur twarzy (2ml) -> Dax Cosmetics odżywczy krem na noc probiotyczny (2ml) -> Bielenda, Luksusowy krem nawilżający, aktywna kuracja odmładzająca -> AA, krem na noc z aktywnym kompleksem nawilżającym i algą z wód antarktyki (x 2 , po 2ml) -> Perfecta, krem na dzien i na noc uszczalniający naczynia krwionośne (x2, po 2ml) -> Perfecta, krem na dzien i na noc obkurczający naczynia krwionośne (2ml) -> Perfecta, łagodny krem hypoalergiczny (pod oczy, na powieki i w okolice ust) kojący, drugi nawilżający (po 2ml) -> Vichy, Lumineuse, claire satine i naturelle mate ( po 1,5 ml) -> Vichy, Masque thermal regydratant (2ml) -> Vichy, Adaptive (2ml) -> Vichy, Masque thermal purifiant (2 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: Szukam SVR 60 B (moze byc probka :))
a wie by mnie interesowalo
-> Vichy, Lumineuse, claire satine i naturelle mate ( po 1,5 ml) > Vichy, Adaptive (2ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.