![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() APTEKA, KOLOROWKA - na pewno cos wybierzesz!
KRAMIK ZAMKNIETY!!!!
UWAGA! AKTUALIZACJA! 12.06.2006 Witam w moim Najnowszym Kramiku, posiadam na wymiane nowe, swieze kosmetyki. Do kazdej wymiany dolaczam swietne, gornopolkowe probki! Nie szukam odziezy, podkladow i perfum innych niz wymienione nizej. Wymienie tylko na potrzebne mi rzeczy, a wiec: • plyny i zele micelarne (najchetniej Rosaliac lub Effaclar La Roche-Posay, Avene) • profesjonalne odzywki do wlosow • szampon KERIUM La Roche-Posay • L'oreal Sublime Bronze samoopalajacy krem tonujacy do ciala z drobinkami • profesjonalne sera do wlosow (m.in. Zero Frizz, Farouk itd.) • kwas askorbinowy (witamina C) w proszku • owocowe peelingi do ciala, najlepiej groboziarniste • pysznie pachnace zele pod prysznic i plyny do kapieli • brazowe kredki do oczu • puder CLINIQUE Blended Face Powder albo Gentle Light Powder • puder Lucidity Estee Lauder • Obssesion Night Calvin Klein, Envy Gucci, Envy Me 2, CK one, Armani Code • Korektory plynne w bardzo jasnych odcieniach • Filtry: mleczko 50+ Avene, emulsja 50+ Avene tylko nowe i nieodpakowane! • Wody termalne, najchetniej Avene • Ciekawy jasny roz do policzkow (np. Bourjois, L'oreal) ...lecz rozwaze kazda propozycje! Na wymiane posiadam: KOSMETYKI KOLOROWE: REZERWACJA DLA KOKAKOLI Lumene Matt Touch 1 vanilla; lekki, matujacy podklad w sprayu zdecydowanie do jasnej karnacji Raz psikniety dla wyprobowania koloru Clinique cream shaper for lips 05 plush pink; kredka do ust Zuzycie niewielkie/ Tester Urban Decay Asphalt; potrojne cienie Zuzycie: biel ok 20%, reszta znikome Art Deco 372; pojedynczy cien Zuzycie widoczne na zdjeciu, doloze jako gratis do wymiany Dior, 2 colours 655 diorchic; podwojne cienie, Niewielkie zuzycie, widoczne na zdjeciu KOSMETYKI PIELEGNACYJNE: ![]() Zuzycie 1/3 Aldo Vandini; maselko do ciala o zapachu wanilii i macadamii Zuzycie 50% Zero Frizz Shampoo; szampon wygladzajacy Zuzycie 50% ZAPACHY Cacharel Amor Amor 1,5 ml (raz psiknieta) Esprit collection woman EDT 1.3 ml Clinique Simply ?ml Hugo Boss Deep Red EDP 2 ml Summer Attraction (robiona) Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-08-28 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: APTEKA, KOLOROWKA - na pewno cos wybierzesz!
hej, interesuje mnie podklad Lumene i L'oreal Sublime Bronze; zajrzyj do mnie
oprocz tego co w watku posiadam Tokovit 60 kapsulek, brak jednej kapsulki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
a powiedz mi jeszcze czy zdjecie pomadki bourjois dobrze oddaje jej kolor?
i ten sublime po jakim czasie brązowi?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nie, w rzeczywistosci jest to delikatny, subtelny rozyk z drobinkami.
![]() ![]() ![]() Sublime jest dwukomorowy. W jednej komorze jest samoopalacz w drugiej krem tonujacy - od razu nadaje skorze opalony wyglad. Po zmyciu takze, bo dziala jak samoopalacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
100 mam... a poszukuje 200
![]() ![]() I ide juz spac, bo padam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
interesowalby mnie NEW! Lumene Matt Touch 1 vanilla; lekki, matujacy podklad w sprayu zdecydowanie do jasnej karnacji
Raz psikniety dla wyprobowania koloru wpadnij na mow watek i daj znac czy czegos bys nie potrzebowala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
lipiec na maksa!!! :)
|
czesc, interesuje mnie szampon zero frizz + peeling morski bielenda (jaka pojemnosc?)
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć Ivvonko, odpowiadam na Twój post z mojego wątku (byłaś zainteresowana jedwabiem Farouk
![]() Buziak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Leady, niestety nic
![]() Emi, niestety tez nic ![]() nosekknosek, peeling ma pojemnosc 150 ml, mi u Ciebie standardowo podoba sie odzywka Zero Frizz ![]() Olaola, szczoteczka jest wygieta, w ksztalcie rogala, u Ciebie wpadla mi jeszcze w oko termalka Iwostinu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a jaka ma wartosc ten peeling mniej wiecej?
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ależ to mętnie brzmi, przepraszam - jakaś zmęczona jestem. Odezwę się jutro! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie parę kosmetyków. Zajrzyj do mnie może Ci się coś spodoba ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hej Ivvonko,
Niestety na tusz się nie zdecyduję ![]() ![]() Buziak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Hej Olu,
Konturowka Clinique ma czerwonawy kolor, takie troche bordo. Jest to chlodna czerwien. Jest to tester, ale termalka + biosilk to troszke za malo, a nie widze nic wiecej dla siebie w Twoim watku. Chyba ze mialabys cos poza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ivvonko, a interesowałby cię Effaclar zużyty tak w 1/3 ? Dostałam dziś w prezencie od przyjaciółki, ale po zastanowieniu doszłam do wniosku, że chyba jednak nie będę używać, lepiej mi służy AD. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ivvonko, a interesowałby cię Effaclar zużyty tak w 1/3 ? Dostałam dziś w prezencie od przyjaciółki, ale po zastanowieniu doszłam do wniosku, że chyba jednak nie będę używać, lepiej mi służy AD. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej Voodiu
![]() A co by Cie interesowalo w zamian? Effaclar najbardziej interesowalby mnie nierozpakowany, bo kupilam cala tube ostatnio i niedawno otworzylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
hej, calkiem zapomnialam o Twoim watku, przeraszam, a wiec chcialabys tusz i probke (tylko ostrzegam ze probka jest uzywana ale na sprawdzenie koloru i konsystencji bedzie) a u Ciebie interesuje mnie nadal ten podklad lumene i sublime, ile pozostalo tego loreala??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.