|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Co pies znalazł :]
Oto znalezisko mojego psiaka:
Załącznik 445296 gdy poszłam odniesc znalezisko na miejsca, ta znalazła znowu trop i nie chciala od maleństwa odejśc ![]() EDIT: A wasze pociechy przyniosły kiedyś cos "ciekawego" do domu? ![]()
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2006-10-03 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co pies znalazł :]
jejQ
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moj BOLS przyniosl zajaczka ostatnio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak teraz wygląda jej pysk? Moje to raczej przynoszą zabawki (np. piłki, gumowe piszące zabawki zgubione przez dzieci w wózkach itp), kamienie (czasem cegły) i patyki. Zdarzyła się też rękawiczka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Moja mama czasami wystawiała na dwór garnek z czymś tam do przestudzenia na przyklad... . Jak garnka nie było to było wiadomo ze będzie u sąsiadki
![]() Natomist kot znajomych znosi im pod drzwi .... myszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Moja przyniosła kiedyś jakiegoś martwego ptaka, a tak to nie pamietam żeby coś jeszcze przynosiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ee moja kotka to non stop przysoni martwe myszy lub ptaki
![]() A kiedyś była jeszcze taka kotka to pod same drzwi przynosiła ![]() No a pies lubi wynośić buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Moje kotki wyjątkowo w tym roku naznosiły stado myszy oraz jednego olbrzymiego, obrzydliwego szczura. Fuj
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Śliczny jeżyk. Mój pies z ciekawszych rzeczy to przyniósł udko kurczaka, które znalazł na trawniku
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]()
Przesłodki ten jeżyk!
![]() Haha... ![]() Przynosi mi motyle... ![]() ![]() On zawsze przynosi kolorowe motylki.. ! ![]() ![]() Pozdrawiam. ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Moja Rokita będąc beztroskim stworzeniem przynosiła rzeczy takie jak puszki po konserwach (nie wiem jak ona to robi, ale nigdy jeszcze się nie poraniła o puszki), pędzle, wiadra (sąsiedzi mają remont na zewnątrz domu), zdarzył się sekator, jakaś plastikowa niebieska miska też zawitała u nas, rękawiczki, kamieni nawet nie liczę. Ale nic nie przebije sekatora
![]() Słodkie te nasze zwierzaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Moja koteczka upolowała kiedyś na balkonie jaskółkę. Przyniosła ją do kuchni gdzie wszyscy byliśmy, żeby się podzielic z rodziną
![]() ![]() ![]() ![]() Koty to potrafią się obrażac ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Na podwórku słychać jakieś dziwne odgłosy. Podchodzę do okna, a tam moja Majkel biega po podwórku z pudełkiem po kostkach do zmywarki w paszczy. Rzuca nim o ziemię i znęca się nad nim
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
PIes mojego M., po dlugim spacerze źle się poczuł. Jako, ze na spacerach lubi wkładać nos w krzaki i gługo tam wąchać i poznawać, wniosek nasuwał się sam - pewnie coś zjadł. W końcu, wieczorem zaczął zwracać, wymiotował. Okazało się, ze po długich i ciężkich dla niego bojach, z gardła wyszła pończocha samonośna
![]() przepraszam za dosadność opisu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co się w tych krzakach musiało dziać wcześniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
mo j psiak kiedys przyniósł malutkiego krecika....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]()
W czasach swojej młodosci, nasz Karuś miał pewien zwyczaj. Przed niemal każdymi świętami Bożego Narodzenia, przynosił nam... podarki w postaci najczęściej ogromnej kości, które to dary z dumą wnosił do kuchni i kładł przed lodówką
![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]()
Moja Tośka (koteczka) ostatnio przyniosła gołebia. Biedny ptaszek dał sie upolowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]()
Moj pies (owczarek niemiecki) kiedys w pysku przyniósł malego ptaszka, (nie umial jeszcze latać) wrobla chyba. Polozyla go na schodach pod domem i odeszla... hym. Nawet mu krzywdy nie zrobila, nie bawila sie nim. Dziwne, bo na ogol psy sie tak nie zachowuja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Moja kotka ostatnio przyniosla jaszczurke
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Karolca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kotka znajomej znosi im do domu jaszczurki. Zywe najczesciej. A ze mieszkaja na praterze, kot wchodzi i wychodzi przez uchylone okno kiedy chce. Czesto potem znajduja biegajace po (i w) szafkach w kuchni jaszczurki.
![]()
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Moja kotka najbardziej ze wszystkich stworzonek upodobala sobie zaby, ktore bardzo skutecznie wylapywala z naszego oczka wodnego. Ryby ja wogole nie interesowaly!!. Za to jej synek od switu do zmierzchu "lowil" nasze karasie.
![]() ![]() A co do psa to grzeczny jest i tylko stosy patykow znosi do domu ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
moja boxerka kiedyś jak wyszłam z nią na dwór to puściłam ją ze smyczy, biegała biegała, i nagle przybiegła do mnie, a w pysku miała nietoperza :O
heheh pzdr;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
A mnie kiedyś obudziły jakies podejrzane psie tupania po pokoju...patrzę,a nad moją głową (śpię na podłodze) stoi moja młodsza czarna sunia,a z pyszczka wystaje jej żywa mysz (uroki mieszkania na wsi...)...z jednej strony łebek...z drugiej wywijający ogonek....nigdy nie zapomnę tego totalnego zdziwienia Arabellki...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.