|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nina - NIna Ricci - 50 ml
Mam do wymiany wodę toaletową Nina Nina Ricci - 50 ml.
Zapach wszedł na nasz rynek dość niedawno; jest owocowy, ciepły, w ostatniej nucie mi przypomina Belle de Minuit - lekko korzenny. Perfumy są nowe, oryginalne, z perfumerii, praktycznie nie były używane, mam do nich kartonik (dostałam je w prezencie, ale niestety nie mogę ich używać - kompletnie nie są w moim typie). Najchętniej wymienię na: Alfred Dunhill - Desire Woman cacharel - Noa, Eden Carolina herrera - carolina Chopard, Infiniment lub inne, najchętniej ciepłe, z waniliową nutą o tej samej pojemności i podobnym stopniu zużycia. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nina - NIna Ricci - 50 ml
Zapraszam do mojego kramiku, mam tam 3 zapachy.
Poza kramikiem mam jeszcze Pure Wish 45 (może ciut więcej) z 50 ml. Na życzenie zrobię fotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Byłabym wstępnie zainteresowana
![]() Na wymianę maiłabym CK Eternity Moment (pare razy "psiknięte" 50 ml, jest kartonik) oraz Cerruti Image (75 ml, użyte jakieś 5-6 ml, jest kartonik). Z tym, że CI nie jest ciepły EDIT: Przepraszam, ale moją ofertę wymiany na Eternity Moment muszę wycofać ![]() ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-09-09 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
Wielkie dzięki za szybki odzew. Jestem zainteresowana kilkoma pozycjami, ale wolałabym nie podejmować decyzji pochopnie i najpierw chciałabym się upewnić co do tych zapachów. Dziś po południu skoczę do sephory i dam wam znać. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]()
Na wypadek wszelki, gdybyscie się z Basią rozmysliły co do wymiany (czego nie życzę
![]() Pozdrawiam, iona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.