|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() klutnie z siostra:(
Moze to troche dziwne, ze taka stara jestem a nie potrafie jakos sie dogadac z siostra , ale tak jest.
Non stop sie z nia kluce, o byle bzdury, co za kazdym razem konczy sie awantura ![]() Za kazdym razem robi mi taki wstyd przed sasiadami..cos wykrzykuje...albo gada o jakis prywatnych sprawach, co wszyscy wokol slysza i potem sie dziwnie na mnie patrza..zreszta na nia tez:/ ale ja to nie obchodzi wogle co inni o niej mysla a mnie obchodzi.. Ja nei wiem ja jakos mam slaba wole, nie potrafie nie chodzic na spacery ..teraz tu mi przyszla do pokoju i ciagle sie przez nia denerwuje i wkurzam.. Moze jedynym wyjsciem bylo by, zebym nie miala z nia takich ointaktow, znalazla sobie inna osobe do towarzystwa? Bo jej towarzystwo=klutnia. Ale w koncu to moja siostra.. A i senk jest tez w tym, ze obie jestemsy strasznie uparte i mamy odmienne zdania i poglady i pewnie to tez przez to..? Co radzicie w takiej sytuacjii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: klutnie z siostra:(
Porozmawiać otwarcie. Nie napisałaś w jakim wieku jesteście, Ty i siostra. To normalne, że między rodzeństwem zdarzają sie spory miejsze i większe, ale to z czasem mija. Jak już pisałam najlepiej porozmawiać z siostrą otwarcie i wprost.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Porozmawiaj z nią ... to chyba jedyne wyjscie ...
Ja z rodzeństwem też "wiecznie" się kłuciłam ,a teraz ? Teraz z siostrą nie moge się nagadać .... dobrze że nadal mieszkamy w jednym mieście , ale to przyszło samo z czasem ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja z moja siorą mam tak że czasem czuję sie przy niej jak idiotka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie kloce z siostra czesto wiec pocieszam Cie
![]() ![]() ![]() Polecam na wyprobowanie w trudnych kontaktach ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
oo ja tez sie kloce non stop z siostra.. ja juz z nia wytrzymac nie moge... normalnie wqrza mnie na kazdym kroku.. a jeszcze mam z nia pokoj.. masakra :/
Edytowane przez zuzek9 Czas edycji: 2006-08-11 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No ja mam 18 lat a ona jest troche starsza.. Strasznie mi glupio ciagle jak sie z nia tak kluce a wszyscy sasiedzi to slysza.. Wczoraj byla taka awantura ze ciotka az patrzala w nasze okno.. ze co sie tam dzieje..ale ja po prostu nie moge a rozmowy nic tu nei wskuraja bo wiele razy prubowalam i nic
![]() caro_l_a ty mialas raz taka sytuacje ze twoja siostra zrobila ci taki wstyd na ulicy a ja tak mam non stop..:/ raz jak pamietam to jak wracalysmy z kina, to ona mi taki cyrk zrobila ze myslalam ze nie wiem zapadne sie pod ziemie albo rzuce sie pod samochod.. juz nei bede tego dokladnie opisywac, ale takie sytuacje czesto sie zdarzaja i my tak sie zawsze od malego klucilysmy i podobno nas nieraz znajomi mojej mamy z pracy widzieli jak tak na ulicy sie klucilysmy i potem sie z nas nabijali ![]() Co zrobic jak rozmowa nei pomaga? Przeciez z nia nawet sie nei da pogadac, bo wogle nei chce nawet sluchac tego albo odrazu sie wsciekam ze chce z nia pogadac o tych naszych klutniach i ze chce zawrzec z nia zgode... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Ja tez sie kloce z siostra czesto wiec pocieszam Cie ![]() ![]() ![]() Polecam na wyprobowanie w trudnych kontaktach ![]() Na nia to i tak nie dziala... ![]() Porozmawiaj z nią ... to chyba jedyne wyjscie ... Ja z rodzeństwem też "wiecznie" się kłuciłam ,a teraz ? Teraz z siostrą nie moge się nagadać .... dobrze że nadal mieszkamy w jednym mieście , ale to przyszło samo z czasem ... Tez tak kiedys mialam, ze juz myslalam ze klutnie zarzegnane, ale po jakims czasie znowu.. wiec my to chyba cale zycie bedziemy sie klucic hehe jak beddziemy babciami nawet:P wyobrazacie to sobie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Zakorzenienie
|
W Twojej wypowiedzi dużo skupiasz się na opowiadaniu jak wyglądają Wasze kłótnie w oczach otoczenia. Co więcej mam wrażenie, że nie piszesz o tym co sama zauważyłaś, ale powtarzasz to co powiedzieli Ci inni:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Moze i pisze o naszych klutniach jak inni to widza, ale to nie znaczy ze tylko ze wzgledu na to chce byc z nia zgodna. Tyle ze ostatnio byla taka sytuacja, ze juz mam wszystkiego dosc i to akurat wydarzylo sie na zewnatRZ.
No ale co ta uwaga miala dac? A co do tego , ze pisze to, co inni zauwazyli, a nie co ja mysle twoim zdaniem,. to wcale tak nie jest. Tylko ja moze zgadzam sie po prostu z tymi osobami, a wszystkiego nie ejstem w stanie w jednym komentarzu napisac? Ok mniejsza z tym. Wytlumacz mi twoja uwage. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do opinii Twojego otoczenia to rozumiem, że rozmawiałaś z nimi na ten temat? Była to Twoja czy ich inicjatywa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.