|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jaki kolor kredki do oczu?
zamierzam sobie kupić kredkę do oczu ale nie mogę zdecydowac sie co do kolorów ;/ jestem brunetką o brazowych oczach,zazwyczaj bralam podstawowa czarna i robilam dosc mocne kreski pod oczami (wdg.mamy wygladalo to jak wamp i za mocno momentami).Chcialabym sie dowiedziec jakie pasowalyby do mojego koloru oczu.
a to moje propozycje: 1. Czarne 2. Jasny róż 3. Zielone 4. Jasny złoty 5. Jasny czerwony 6. Białe 7. Jasne fioletowe 8. Brązowe firmy Ados 9. Fioletowe ciemne 10. Czerwone ciemne 11. Niebieskie jasne 12. Niebieskie ciemne 13. Różowe ciemne 14. Złote ciemne 15. Brązowe firmy Etual z góry bardzo serdecznie dziękuję za poradę ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaki kolor kredki do oczu?
jak dla mnie do brązowych oczek pasuja takie kolory jak róż fiolet zielen oraz odcienie złota i brązu
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: jaki kolor kredki do oczu?
Cytat:
dziekuje Ci bardzo serdecznie za odpowiedz.Zaintrygowało mnie to rozcieranie cieniem,musi to być jakiś specjalny?jak to się robi ? ^^" wiem,wiem jestem ciemna ^^" ale rzadko sie maluję.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki kolor kredki do oczu?
na pewno czarny , brąż, złoto też ładnie będzie Ci pewnie wyglądać, no i musisz popróbować jak inne kolory Ci pasują bo nie jest wcale powiedzial\ne ze różowy niebyłby dla Ciebie. ja jestem maniaczką różowego i mam więksoz\ść ciuchów w tym kolorze, noo i w kakijażu kocham róż. a z rozcieraniem kreski jest tak, ze rysujesz kreskę i albo podobnym kolorystycznie cieniem malujesz na niej i powiekę lub innym kolorem i jak dobrze rozetrzesz kolory będą się przenikać płynnie. mozesz pomalować najpierw cieniami potem kredka i będzie ona badziej widoczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86321 podaje wątek o przydymionych makijazach tam powinnas znalezc odpowiedz na wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Do ciemnych oczu pasuje niemal każdy kolor. Ślicznie wyglądają szczególnie te mocno nasycone.
![]() Poniżej zamieściłam kilka fotek z makijażem dla oczu brąz. Nie moge teraz znaleźć, ale wiem, że jest gdzieś wątek o mailjażu do oczu brąz. Jak dobrze poszukasz, to z pewnością go znajdziesz ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.