|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dedykacja na zdjęcie
Macie jakieś pomysły na dedykację na zdjęcie? Zdjęcie chcę podarować koledze i chciałabym wpisać coś niebanalnego. Liczę na Waszą pomoc, bo póki co nic mi nie przychodzi do główki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dedykacja na zdjęcie
Najlepiej byloby cos samemu wymyslic,w koncu Ty go znasz lepiej niz my,na tej stronie sa takie dedykacje-zawsze mozna cos zmienic... http://strony.aster.pl/zyczenia/dedy...na-zdjecia.htm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Pawlikowska-Jasnorzewska Maria
Fotografia Gdy się miało szczęście, które się nie trafia: czyjeś ciało i ziemię całą, a zostanie tylko fotografia, to - to jest bardzo mało..... Mi się to podoba takie trochę smutne...
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ten wiersz jest bardzo ładny, chcialabym jednak coś wyrażającego fakt, że daję mu zdjęcie nie tylko dlatego że on chce, ale dlatego że zasługuje na nie, ponieważ jest wspaniałą osobą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sama już napisałaś tą dedykację jakbyś była spostrzegawcza
![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy Ci sie spodobają, może akurat cos wybierzesz
![]() By pozostać w Twej pamięci, Daję Tobie zdjęcie swe, Może czasem z miłej chęci Wspomnisz chociaż imię me. Daje Ci to zdjecie Pisząc tylko tyle: Spojrzyj i wspominaj Wraz spędzone chwile! Gdybym była Twą sympatią dałabym Ci serce, Ale jestem koleżanką wiec Ci daje zdjecie Jeśli lubisz mnie troszeczkę, To zachowaj mą mordeczkę Choć nie piękna za to szczera a to cecha przyjaciela! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.