|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: jaki masz rozmiar biustu (zaznacz najizsza odp) | |||
| ponizej 65 A |
|
14 | 3,46% |
| 70-75 A |
|
95 | 23,46% |
| 70-75B |
|
128 | 31,60% |
| 70-75 C |
|
76 | 18,77% |
| mam duzy biust lub sredni a nie tak maly jak powyzsze odpowiedzi |
|
92 | 22,72% |
| Głosujący: 405. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Staniki sportowe- Warszawa???
Dziweczyny, pomocy!!!!
Gdzie w Warszawie mogę dostać dobry stanik sportowy na rozmiar biustu 75D?
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Staniki sportowe- Warszawa???
podbijam wątek, też szukam sportowego stanika
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja także - tylko, że w Łodzi
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ej, Dziewczyny
a może w Decathlonie będzie? Zupełnie zapomniałam o tym sklepie
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Mały Biust
Jeszzce do dzis myslałam,ze moj biust jeszcze zdoła urosnac,ale straciłam wiare i nadzieje ostatecznie... Dlatego mam pytanie o jakies cwiczenia, które by ujedrniły biust,moze jakos go powiększyły...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Biust
Nie powieksza. Jedynie moga podniesc w gore. Zapraszam to watku "ZAJRZJ TU".
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
ej, przeciez male jest piekne!
ja tam mam maly biust, sama tez jestem nieduza, no wiec wszystko gra. Chyba, ze Twoje piersi nie pasuja do reszty ciala, to juz inna sprawa...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam mały biust, tyle tylko że mi jeszcze może urośnie bo mam 16 latek
A słyszaałam, ze pompki jakoś "wypychają" biust do przodu.....
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Katie-lee niestety nie pociesze Cie, ale jesli miesiaczkujesz juz ponad rok to nie licz na wieksze piersi bez tycia.
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez mam maly
a wzasadzie malutenki i napewno nic się juz nie ruszy ale nie ma co jojczyć, pracuję nad innymi rzeczami!!.. na ktore mam wplyw
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, ja tez mam malutki ale lubie go
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
To zależy, co dla kogo znaczy mały, więc i tu zadaj Wam drogie panie pytanie. Ja nie mam w ogóle biustu- dosłownie (również mam 16 lat). W akim razie mam się liczyć z tym, że nigdy nie znajdę stanika?
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Jak urodzisz dziecko to bedziesz miec. Choc nie jest to regula.
Wiek rowniez nie jest adekwatny do rozmiaru miseczki. Mam w klasie dziewczyne co nosi E, a jedna, która nie ma w ogóle biustu- jak chłopczyk. Ja moge powiedziec na swoim przypadku- od kad dostalam miesiaczke biust zaczal mi rosnac (normalne) i zatrzymal sie mniej wiecej po dwoch latach miesiaczkowania.
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
nie sprzeczajcie sie czy jak sie juz mialo okres albo czy ma sie juz np 16 lat to nie urosnie bo to jest uwarunkowane genetycznie!!!i jesli mama albo siotra maja duzy biust to mozna sie spodziewac u siebie podobnej wilkosci w danym wieku i nie ma co rozpaczac bo ja mam 70A i tez nie jestem zbytnio zadowolona bo chcialabym miec conajmniej tak 75-80B
ale niesty nic nie zrobie i jeszcze mi urosnie chociaz mam 15 lat a miesiaczkuje od 3 lat i najlepszym dowodem na to są moje starsze koleżanki które tez tak rozpaczaly a teraz swojemu biustowi nie maja nic do zarzucenia
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha to nikt sie nie spiera na temat okresu. Mysle, ze skoro napisalas, ze jest to uwarunkowane 'genetycznie' to wiesz co to oznacza. Wcale nie jest powiedziane, ze skoro mama ma D to corka rowniez. Wszystko zalezy od recesywnosci badz dominacji danego gonotypu.
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
A co z dziewczynami co mają za duże biusty i nie mogą się ich pozbyć?
To już chyba lepiej mały, ale ładny biust, niż wielki i obwisły pad swoim ciężarem? Jak zaczynałam się odchudzać to miałąm w biuście 106cm!!! Teraz 92 :P... biorąc pod uwagę tą różnicę... też uważam że mały jest .Dobra... już nic nie mówię
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie mam w ogóle i jest ciężko,ale muszę przyznać,że jakimś cudem w mierzeniu wyszło mi ostatnio 2 cm więcej niż normalnie. A poważnie nie mam biustu,więc może fakt,że mam !olaboga! 18 lat nie skazuje mnie na cierpienie do czasu aż będę w stanie błogosławionym...?
cóż za optymizm!
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
A moja kumpela, to ma spory biust i np, jak się waży, to jest hasełko: "Hmm... 56kg, no ale biust mam nadprogramowy, to jakieś - 5kg na same cycki... O! Waże już 51kg! LUUUZIK! Ide po chipsy" ;D
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
o, no to ciekawie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Eee,z tym,ze sie miesiaczkuje rok i sie biust znacznie nie powiekszy to cos mi srednio pasuje.
Bo po roku miesiaczkoawnia mialam miseczke B, a teraz w wieku 17 lat mam D. I zaznaczam,ze jestem dosc szczupła i nie przytyłam wiec hmm,widac nie zawsze sie to sprawdza
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to najwidoczniej względne, jak wszystko. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
U mni biust przy tabletkach zwiększył się o ponad rozmiar, co było dla mnie wielkim zaskoczeniem i zmusiło mnie do wydania sporej ilości pieniędzy na nową bieliznę.
Usiti wypróbuj ćwiczenia z tego linka: http://www.sfd.pl/temat104217/ - może rezultaty nie są super rewelacyjne, ale są. Warto więc spróbować
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiększyć zmniejszyć pozostać przy takim samym rozmiarze nie ma reguły, ot co zazwyczaj biust kończy swoje rozwijanei sie właśnie do roku od pierwszej miesiaczki, ale sa również wyjątki, gdzie to biust naprawdę "uderza mocno do przodu " w wieku dajmy na to 20 lattutaj również nie ma reguły podobnie przy tabletkach anty: mogą mieć wpływ, ale nei muszą nie ma reguły ćwiczenia lekko podniosą biust do góry, przez co optycznie może wydawać sie większy, ale nie liczmy na spektakularny efekt Edytowane przez KasiaKatarzynka Czas edycji: 2006-04-08 o 23:23 |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwne,ze moja mama ma D a ja malutkie A...
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
załamałam się....ale ja już mam okres sporo (od 13 roku) no i w tym czzasie jeszcze mi urósł...ehh nie rozumiem tego wszystkiego
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odzew!
Ech, nie jestem sama widzę z moim mikro biustem... Ze mną to jest tak,że 75A jest za duże, 70A jest dobre dla jednej piersi, druga ma troche luzu i jeszcze mnie cisnie pod biustem przez to 70... masakraZaczęłam miesiączkowac jakies 6-7 lat temu,czyli w wieku bodajże 11-12 lat,więc juz troche czasu minęło i raczej nie ma nadzieji na poprawę. Przez ostatnie 3 lata moj biust się minimalnie wypełnił i to tyle... A ja wierzyłam głupia,ze jeszcze roczek,jeszcze pól i urosna Poza tym baby u mnie w rodzinie maja raczej większe biusty.Tak mi się wydawało,ale wczoraj mama mnie oświeciła,że jak była nastolatką to miała B a nie D jak teraz )Szczerze mówiąc to jestem w mega szoku, bo dopiero do mnie doszło,że te głupie cycki już nie urosną!!! (porobie sobie pompki na osuszenie łez )
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na przykład mam 79 cm pod biustem, to dość dużo, natomiast nawet miseczka 75 AA jest za duża, a w obwodzie za ciasna, więc nie ma co mówić o piersiach. W czasie ciąży piersi przybędzie, ale to mleko i po skońceniu karmienia w większości przypadków wraca do normy, ale są mniej sprężyste.
Mojej mamie urosły dopiero na studiach. I to naprawdę zależy od genów. Ale na wszeki wypadek idę do poradni porobić badania hormonalne, o .
|
|
#30 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja kolezanka ma cos takiego...ale tez jest czasem wlasnie tak ze kobieca uroda tak postanowila, ze ma sie miec male piersi i kropka moja mama, miala normalne piersi, takie ze bylo co do stanika wsadzic, a jak mnie 'wykarmila' to jej zmalaly i bez stanika chodzila - nie potrzebowala 'homonta' jak to nazywala. ja z kolei mam dosyc duze piersi i marza mi sie mniejsze...ale tez nie kce zeby oklaply np. po wykarmieniu potmostwa![]() piersi kobiety to sprawa indywidualna i nie przejmujcie sie tak, bo narpawde faceci maja rozne gusta
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

załamałam się....ale ja już mam okres sporo (od 13 roku) no i w tym czzasie jeszcze mi urósł...ehh nie rozumiem tego wszystkiego
i jeszcze mnie cisnie pod biustem przez to 70... masakra