|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Filmy na DVD- nowe, starsze, stare- co polecacie?:)
Wakacje, czasem nie mam co robic, albo wpadaja do mnie znajomi na seans filmowy, wiec udaje sie do wypozyczalni po film. W sumie teraz mam czas, by je ogladac. Jednak skonczyly mi sie wlasnie wczoraj pomysly na to, co wypozyczyc kolejnym razem. Co polecicie? Zarowno z tych ambitnych, jak i lzejszych. Nowosci, nieco starsze, bo w bardzo starych raczej nie gustuje. Interesuja mnie glownie obyczajowe, sensacyjne, komedie i komedie romantyczne, plus psychologiczne i dramaty (psychologiczne lub obyczajowe). Przygodowe, science fiction i horrory raczej sobie daruje, chociaz jesli mnie czyms bardzo zainteresujecie, moze sie przelamie. Z gory dzieki za pomoc!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmy na DVD- nowe, starsze, stare- co polecacie?:)
Zobacz na dział Kultura tam dziewczyny opisują różne filmy.
Ja polecam wam : Kiedy dzwoni nieznajomy
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
heh filmy cos dla mnie od tygodnia pracuje w wyporzyczalni i mam z z filmami do czynienia teraz na codzien plecam
z tych najbardziej chodliwych )-Poznaj mojich rodziców(komedia) -Z pamietnika wsciekłej tesciowej(komedia) -Sztuka zrywania(komedia romantyczna) -Ona to on(komedia) -Skok przez płot(bajka) -Ciasteczko(komedia romantyczna) -Skazani na siebie(komedia) -Za ile mnei pokochasz(komedia) -Akwamaryna(komedia) -Anapolis(dramat/obyczaj) -Posejdon (przygodowy) -Blady strach(horror) -Reker(horror) -Kiedy dzwoni nieznajomy (horror) -Wzgórza maja oczy(horrror) -Omen(horror) -Jaskinia(horror) -Zejscie(horror) miłego ogladania
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
zajrzyj na Kulturę, znajdziesz tam wszystko ładnie podzielone, na nowości i np. wg. reżyserów
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za odp
Moze ktos cos jeszcze ciekawego poleci
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio oglądałam "Egzorcyzmy Emily Rose" i muszę przyznać że naprawdę fajny film.
Dodatkowo w pochmurne dni lubię wypożyczyć sobie kilka bajek ![]() Epokę Lodowcową czy też Madagaskar
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
na kulturze na pewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie,wystarczy pogrzebac.
mysle ze nie trzeba bylo zakladac tego watku ![]() no ale.....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

z tych najbardziej chodliwych
)