|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co do czarnych spodni na kant?
Witajcie!
Co zakładacie do czarnych spodni na kant? Pogoda się trochę psuje, sama bluzeczka to już za mało. Co będzie najbardziej odpowiednie? Żakiet, kurteczka, może jakieś kardigan? Chcę żeby to było coś kobiecego i żebym nie wyglądała w tym zbyt oficjalnie, bo zamierzam się tak ubierać na wieczorne wyjścia a nie do pracy. Proszę o jakieś propozycje, bo całkiem nie mam pomysłu.A muszę sobie coś takiego kupić. No i drugi problem - w jakim kolorze, jaka długość? ![]() Czekam na Wasze porady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co do czarnych spodni na kant?
To chyba zależy od figury
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kardigan plus taki niby bieliźniany top z koronką przy dekolcie.Zamiast kardigana może być marynarka.
Może być też ładna ozdobna tunika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witam
Może jakieś bolerko, nie za grube nie za cienkie. Albo tak jak mówisz (sorki piszesz) żakiet, kurteczka. Ja do czarnych spodni, zawsze zakładam jednokolorowe (jednolite) bluzki. Uważam że do czarnego każdy kolor pasuje. Jak znajdę jakieś fotki to wkleję. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.