|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pytanko do konsultantek Avon--i nie tylko
Dziewczynki!! sorki że zawracam Wam głowy takimi głupotkami , ale mam takie małe pytanko: mianowicie chodzi mi o to, że bardzo podobała mi się woda Blue ( ta co kiedys była ) , ale niestety ją wycofali, teraz pojawiła się Blue Rush, napiszcie proszę czy to ta sama woda bo naprawdę nie mam możliwości powąchania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanko do konsultantek Avon--i nie tylko
Chodzi o podobieństo Blue Rush do Individual Blue?
![]() Jeśli tak, to niestety jak dla mnie są to zupełnie różne zapachy ![]() Dodam, że stwierdzam tak na podstawie zapachowych stron w katalogach, bo żadnej z tych wód nie miałam anie nie mam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sprobuj zajrzec do "Naszego"Avonowego watku,mysle ze szybciej znajdziesz odpowiedz
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...92538&page=237 Wg mnie pomiedzy Blue Rush a Individual Blue For her nie ma zadnych podobnych nut i sa to zupelnie rozne zapachy,testowalam probki ale moze wypowiedza sie osoby,ktora znaja te zapachy z pelnowymiarowych flakonow.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Individual Blue For her miałam i wcale, a wcale mi się nie podobał
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
niestety, ale rzeczywiscie individual blue a blue rush to 2 naprawde różne zapachy. w katalogu juz tych perfum nie znajdziesz.. pozostaje albo pytanie konsultantek czy nie zachomikowaly gdzies w szafie tych perfum albo kupic na allegro
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Apropos Individual blue, to miałam roletkę zapachową tej wody, kupiłam kiedyś z ciekawości i ledwo ją zużyłam, mnie ten zapach odrzucał, nie podoba mi się
![]() Za to Blue rush wg. mnie jest ładny ![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.