![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dółłłł przez faceta...:( pomozecie??
Nie wiem co robic :/siedze sama i jest mia baaardzo smutno...która z was jest zła teraz na faceta, lub która z dziewczat pomoze mi "poznac" ich naturę?? chce mi sie ryczec!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dółłłł przez faceta...:( pomozecie??
wiem co czujesz, też nie raz miałąm doła przez TŻ. Jeśli się pokłuciliście to minie jak tylko się zastanowi, jak coś to chętnie coś poradze, tyle że niewiem co i jak,.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
chodzi o to ze w piątek moj TZ miał koniec roku szkolnego.Poszedł z klasą na piwo....ale nie to jest najgorsze.Jestem o niego stttrrraaaaasznie zazdrosna ale pozwolilam mu isc.On wie jaki mam stosunek do kolezanek z jego kl i powiedział ze z nimi nigdzie nie pojdzie, ze z samymi chłopakami no to ok.Przed tym jak szedł to zaszedł do mnie i powiedzial ze idzie do "piwnicy" do baru do ktorego wczesniej mowił ze nie pojdzie bo tam jest wg niego speluna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ale jak szlam pomoc mamie w pracy to spotkałam go przed tym barem i powiedzial mi ze sa wszyscy z jego kl tam i zebym sie nie denerwowała i takie tam....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ewka 10 wdechów i wydechów. a teraz zastanów się czy to naprawde jest powód do rozpaczy?
![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mial po mnie wyjsc do mamy do pracy o 20 wczesniej mi napisał ze juz jest w domku ale pisał z komorki bo rzekomo nie mial neta...:/ jak wracałam z moja mama to go nie było.zadzwonil dopiero przed moim domem ze nie przyszedl bo zasnał jak sie uczył...ale pozniej sie okazało ze miał faze i dlatego spał.Pojechalismy pozniej z moim szwagrem na przejazdzke jeso nowym samochodem , to moj Tz zaczal mi gadac ze wrocil do domu 2 h pozniej jak mi napisal tego smsa ze sie napil i w ogole...pozniej jak poszlam do niego spac to mowil mi ze to nie prawda ze gadał to tak sobie ze wrocił do domu po 15 tak jak mi napisał.potwierdzała to tez jeso mama:/ pozniej jak cos sie na niego zezłosciłam to zaczal sie smiac ze mnie zdradzi, ze poszuka sobie nowej. Wnocy przd spaniem pytał sie co wg mnie to jest zdrada czy pocałunek to jest zdrada i takie tam.Był chamski i jakis dziwny nie potrafie tego wytłumaczyc...zle mi z tym...do dzis wydarzylo sie wioecej ale co wnioskujesz po tym zachowaniu z jednego dnia?????ja go bardzo kocham ale cos mi tu nie pasuje....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
hmm ten pan coś kręci, ale nie znam go więc nie wiem jak zachowuje się 'normalnie'. poczekaj do jutra. mam nadzieje że wszystko się wyjaśni.
![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no ale najlepsze było w piatek jak dostałam smsa o tersci: Twoj chłopak fajnie całuje.w innych sprawach tez jest ok?? myslalam ze padne!! on mowi ze nic nie zrobnil, a ja mmu wierze ...dobrze robie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Istenieje zasada domniemanej niewinności
![]() Tak czy siak nie podoba mi się zachowanie Twojego TŻ. Smarkate jakieś.No ale może ma stres przed maturą,może coś drobnego przeskrobał i nie wiedział jak z tego wybrnąć,żebys się nie gniewała...Hm...Duzo można gdybać. Najlepiej by było gdybys z nim pogadala szczerze.Bez focha. Po prostu zapytaj skąd to zachowanie.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nie wiem ile macie lat ale wasz zwiazek jest oparty na bardzo głebokim i dojrzalym uczuciu no i to zaufanie ,wiernosc itp ,no litosci albo sie z kims jest i mu ufa albo takie "cos " nie ma sensu,kopnij go w dupe i tyle ,nie rozumiem takich kretactw itp chce sie wyszumiec to niech to zrobi a ty czekaj na prawdziwego faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
współczuje Ci strasznie, według mnie powinnaś go zostawić, bo niby dlaczego masz sie męczyć?? taki związek nie ma sensu, bo nie chodzi o to żebyś Ty szlochałą a on robił sobie z Ciebie jaja. Moja rada taka, ale zrobisz jak uważasz. Mój TŻ tez po pijaku mówi durne rzeczy, ale nigdy by mnie nie straszył,że mnie zdradzi. Facetów trzeba traktować twardo, no chyba że jakiś wyjątkowo zakochany. Pozdrawiam, i trzymaj się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ale to nie chodzi o to ze on jest ciagle taki.Jestesmy razem 1,5 roku.On ma 20 Lat ja 18. To było jesgo pierwsze samodzielne wyjscie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ale takie sms-y to chyba nie na codzień się dostaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak madre wrazliwe dziewczyny moga spotykac sie z takimi dupkami i jeszcze twierdzic ,ze on mnie kocha.no wybacz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja wiem ze on mnie kocha!ja go tez bardzo kocham ale mnie to bardzo drazni.Przykro mi jest jak on tak gada i robi takie cos.On nie rozumie pewnych rzeczy.Dla niego wszystkie problemy sa błachie i nie nalezy sie nimi przejmowac....a ja wtedy wychodz z siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
a gdzie u Niego szacunek do Ciebie? Wiem, ze to ciezkie dla Ciebie, ale na Twoim miejscu pogonilabym go i to jak najszybciej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ale to nie jest tak ze on jest taki!!Chodzi o to ze własnie był taki .Drwiacy i chamski....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
hm... jesli odpowiada Ci Jego totalny brak szacunku dla Ciebie i jesli uwazasz, ze to jest milosc to brnij w to dalej... ja Cie podziwiam za wytrzymalosc, bo jesli moj facet odstawialby takie cyrki i do tego przy mnie mowil ze przelecialby inna panienke to dostalby po ryju i juz by nie byl moim facetem... ale jesli naprawde Go kochasz, to postaraj sie wytlumaczyc mu to, co czujesz i co Cie boli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ewka ja mam podobnie..
![]() ![]() ![]() TWoj TZ jest troche dziwny... dla mnie to ejst zeros zacunku co do twojej osoby z jego strony... cos ukrywa jakby.. i kreci caly czas ![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
za duzy zbieg okolocznoisci z tym pytaniem przed snem "co uwazasz za zdrade" i z tym sms-em do Ciebie ze Twoj chlopak fajnie caluje... jak dla mnie to doszlo do zdrady... a teraz stara sie wymyslic coraz to bardziej mniej wiarygodna historyjke, aby sie usprawiedliwic... no nie wiem, albo ja zle zrozumialam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Rozawiamy ale to on mowi bo ja od 3 dni jestem w totalnej rozsypce...juz nie wiem jak mu wyłumaczyc pewne rzeczy.....
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewka Czas edycji: 2006-05-02 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ja na twoim miejscu bym pomilczala i nie odzywala sie do niego... dziewczyny miejcie swja godnosc!!! bo chlopaki to tylko wykorzystuja... bo widza ze mimo zrobionego bledu, dziewczyny i tak wybaczaja i chca wszystko naprawiac
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
~~MojE koCHaNIe~~ 11:41:32
czesc kochanie ~~MojE koCHaNIe~~ 11:41:38 jak moje słoneczko sie czuje ewka 11:41:45 źle ~~MojE koCHaNIe~~ 11:41:50 ja dopiero wstałem ~~MojE koCHaNIe~~ 11:41:54 czemu źle ~~MojE koCHaNIe~~ 11:41:57 ewka 11:42:15 no bo tak ewka 11:43:56 jestes ~~MojE koCHaNIe~~ 11:44:14 miałem zawieche ~~MojE koCHaNIe~~ 11:44:24 koteczku ale cos cie boli ~~MojE koCHaNIe~~ 11:44:28 czy jak ewka 11:44:48 nie ewka 11:44:52 nie o to chodzi ~~MojE koCHaNIe~~ 11:44:59 a OCZO |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
to jest przykładowa nasza rozmowa sprzed minuty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestescie kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
no on albo udaje.. albo serio nie wie o co chodzi i nie chce wracac do przeszlosci...
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
on wlasnie taki jest!!chce sie dzis umowic z kolezanka i sie jej wyzalic!!moze mi to cos pomoze;( teraz znowu płacze przez niego bo nic nie rozumie.On nie wie nawet jak mi z tym wszystkim źle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Kochanie - to nie będzie miłe, ale z doświadcznia (co prawda nie swojego - na całe szczęście) wiem, że jak fcet kasuje rozmowy na gg to nie jest dobrze. chce coś ukryć... wiesz... facet po zdradzie lubi udawać, że nic się nie stało a wszystkie oskarżenia reaguje jak na nieuzasadnione wybuchy histerii.
może on teraz właśnie poznaje 'inne życie', jeśli wiesz, o co mi chodzi... to przykre, ale się zdarza. nie chcę nic konkretnego pisać, bo Was nie znam... poza tym piszesz pod wpływem dużych emocji i momentami nie mogłam się połapać. radzę Ci tylko zachować czujność. pozdrawiam gorco i trzymaj się ciepło!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Chciałabym sie nie odzywac ale jak on przyjdzie do mnie to wymiękne...a zreszta on teraz ma mature i wole nie robic zadnych gwałtownych ruchow bo moze mu sie cos nie udac!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.