|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zmiana fryzjera
Witam serdecznie
![]() Jeżeli trafiłam nie w to forum, z góry przepraszam ![]() Otóż mój problem polega na tym, że boję się fryzjerów jak dentystów ![]() I moim zdaniem powinno się mieć jednego... Chodziłam całe życie do jednej fryzjerki, bardzo dobrej, ale dość drogiej. Farbowałam u niej włosy, zawsze na blond, odrosty średnio co 2 miesiące, całość raz na pół roku dla odświeżenia koloru. Wszytko było elegancko, włosy piękne, długie i mocne. Jakieś pół roku temu zaczęłam chodzić do innego zakładu, trochę po taniości, trochę po znajomości... Włosy mi wypadają, garściami dosłownie ![]() ![]() Help! Z góry wam dziękuję za odpowiedzi ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Komplikatorka
|
Dot.: zmiana fryzjera
Według mnie na fryzjerze nie ma co oszczędzać
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ta tania może mieć kiepskie nożyczki co znacząco wpływa na stan włosów, bo zamiast ładnie je odcinać, łamią i miażdżą włosy. Wracaj do dawnej fryzjerki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Może włosy przekroczyły po prostu granicę wytrzymałości i już nie chcą być farbowane.
![]() Czynnikiem może być też coś zupełnie niezwiązanego z włosami - stres, woda, nadmiar suplementów... Wracaj do starej fryzjerki, przekonasz się, czy będzie poprawa.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mają rację, powody mogą być różne. A jeśli powodem miałaby być farba to zawsze możesz dowiedzieć się jaką farbę lubią Twoje włosy i sprawdzić czy to wpłynęłoby na stan kłaczków.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie znam się na farbach kompletnie.
Ale wiem że było dobrze. Do czasu... Zresztą włosy mam farbowane od 3 lat dopiero, wcześniej to tylko raz za małolata koleżanka mi pasemka zrobiła jasne, co ja miałam za to w domu ![]() Wracam do mojej fryzjerki, nie ma co... Mam nadzieje, że się nie pogniewała i jak zobaczy moje włosy to mnie nie opierdzieli ![]() ![]() ![]() Dzięki za pomoc dziewczyny ![]() Fakt faktem nie ma co oszczędzać, raz na 2 miesiące jak wydam trochę więcej kasy nic mi się przecież nie stanie... W końcu robię to dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Masz rację na pięknym wyglądzie i do tego dobrym samopoczuciu nie ma co oszczędzać ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a z ciekawosci do kogo chodzilas i na kogo zmienilas?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No to udanego powrotu i ciepłego powitania Oska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.