|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Problem z GG
Hej Wam.Mam ogromny problem z gg, otóż to, gdy piszę do kogoś, ta osoba nie dostaje moich wiadomości, natomiast ja dostaję wiadomości od tych osób, i teraz problem, zainstalowałam nowe gg i nic.To samo.Już nie wiem co robić, numeru gg nie chcę zmieniać
![]() ![]() HELP ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z GG
Niestety Ci nie pomogę...Ale wiedz że nie jesteś sama
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1.sprobuj zrestartowac kompa 2.jesli to nie pomoze skopiuj swoje archiwum gg ,wyslij kontakty na serwer i skasuje gg z kompa,,,potem na nowo zainstaluj z neta,,,albo z plytki np.Niezbednika czy innego pisma komp.Powinno pomoc,,,moj syn tez tak miał,,,i teraz jest oki Powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Miałam tak, okazało sie, ze to nie problem z GG, lecz z internetem - mam internet radiowy i sygnał się rwał. Nie mogłam też załączników w mailach słać, nie mogłam nic na serwer wrzucic - koszmar.
U ciebie problem występuje tylko z GG czy z innym wysyłaniem też? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
U mnie problem jest w obie strony - nie zawsze dochodzi to, co piszę do kogoś i nie zawsze dostaję to, co ktoś do mnie napisał
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
a ja miałam tych problemów mnóstwo z gadu i zainstalowałam konnekta
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
GG potrafi tak kompa zwiesić, że strach się bać, bo to nie mój komp
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za pomoc, już jest wszystko ok, wczoraj nie dochodziły a dzisiaj jest już ok
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.