|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() TRAMPKI nad kostkę *Black-Orange* (SP*RT) - na wymianę!
TRAMPKI NAD KOSTKĘ - BLACK-ORANGE (firma SP*RT)
Trampki nad kostkę zapinane na suwak - umożliwia to wygodniejsze ich zakładanie i ściąganie. Podeszwa gumowa.Sznurowadła pomarańczowe. ROZMIAR 40 (podana w przybliżeniu długość stopy ) - ok. 24,5 - 25,0 cm Wysokość buta od podeszwy -ok.23cm Wiązane na 10 dziurek. Długość sznurowadeł - około 2m i więcej. Założone około 3-4 razy, jak nowe, stan idealny. P.S. Dostałam je w prezencie, ale okazały się za mnie za duże. Wymienię je tylko na wyjątkowe rzeczy ![]() ZDJĘCIA: 1. Orginalne zdjęcie ze sklepu: 2. Sznurówki: 3. But w całości: 4.Dwa buty - wygląd zewnętrzny + podeszwa: 5. But wewnątrz: 6. Czub buta: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
7. Wiązanie - nity itp.:
8. Tył: 9. Inna możliwość noszenia (jest zapinka, aby cholewka się nie odginała): 10. Jedyny defekt - raczej możliwy do usunięcia - w jednym miejscu jest niewiele jakiś szarych smug - praktycznie niewidoczne: 11. Dwa buty: Polecam i zapraszam. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: TRAMPKI nad kostkę *Black-Orange* (SP*RT) - na wymianę!
Zajrzyj do mnie ;-)) Może coś Ci się spodoba =)
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.