|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Eureka!! wymyslona suszarka nie niszczaca włosów
Dziewczęta, szok!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzeba sobie radzic w ekstremalnych warunkach co nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Eureka!! wymyslona suszarka nie niszczaca włosów
Heh
![]() Trzeba sobie jakos radzić ![]() Pozdrawiam :P
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
heheh tez tak robie w te upały czasem,bo gorąca suszarka odpada...więc też siadam sobie koło wentylatorka i włoski suszą się same.A przez to,że to zimny nawiew,zamyka ładnie łuski włosa przez co są rzeczywiście gładsze i lśniące....choć najlepszym rozwiązaniem jest sprawić sobie suszarke z zimnym nawiewem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja niestety musialabym spedzic ze 3 godz. przy wentylatorku
![]() ![]() Ale pomysl EXTRA ![]() tylko nie dla mnie ![]() wlosy (moje) zawsze po chlodnym powietrzu robia sie lsniace i gladkie-tak wlasnie robie suszac je, ukladam wlosy goracym powietrzem a pozniej chlodze je zimnym powietrzem z suszarki i efekt ten sam a rzecz polega na tym , ze przy zimnym powietrzu luski sie zamykaja i dlatego wlosy sie nie pusza i sa lsniace ![]() Podobne dzialanie mozna juz osiagnac myjac je - Wystarczy , ze jak bedziesz je myla umyj ciepla woda naloz odzywke i splucz zimna i efekt gladkich wloskow murowany. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
cieszy mnie, że nie tylko ja na to wpadłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nieźle to wykombinowałaś
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.