|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() szukam jakiesfajnej kobitki na pogaduchy itp ze stolicy
Jej kobitki! Siedze sobie w stolicy od ok. 2 miesiecy, niebawem pojde do pracy, ale nudno tu jakos.
Chętnie spotkałabym się z jakąś kobitką na ploteczki, na wypad po ciucholandach bo jest tu ich sporo, na wyjscie do teatru( mam zamiar nadrobic zaległości jak kaska pozwoli raz na 2-3 miechy), kino np.muranów odwiedzić. Tak całe popołodnia z TŻ nie daje rady.. ![]() Może któraś na fitness by sie ze mną wybrała bo zamierzam zacząć od września... kręcą mnie zajęcia z funky, dance.Póki co szukam db fitness clubu no i w miarę nie drogiego. Takiej od życia babeczki na dobre i złe jeśli spasujemy do siebie. Chętnie poznam fajnych ludzi. Znajdę....? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: szukam jakiesfajnej kobitki na pogaduchy itp ze stolicy
poszukaj na "spotkania wizazanek" tam na pewno sie jakies znajdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kochana Ufcio a gdzie mam szukać na forum tych spotkań wizażanek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wprawdzie ja nie ufcio
![]() Podforum forum plotkowego. Jest Intymne, Gry, Emigrantki i Spotkania wizażanek ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hej Lulum
![]() ja jak najabrdsziej za cichlandami ejstem-mogew tam siedziec i siedziec;D faktycznie sie ich rozmonozylO ![]() ![]() ![]() buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
przperaszam za literowki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
STUDENTKO co studiujesz????
A co do chodnikowego aerobicu to jestem zaaaaa.Po co przepłacać jak moznaami za darmo przez lufffcik w oknie podejrzec kroki ![]() Narazie siedze i zapycham sie zbozowymi ciasteczkami. Fitness nadal w planach. Poki co poskramiam moich podopiecznych w szkole gdzie pracuje.Po wakacjach sa nieziemsko nabuzowani energetycznie. A moze porzucisz mi kilka rad jakie kary mozna stosowac w pracy z dzieciakami? Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.