![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Emerald Bay, MaxFactor, REVLON, APC, Inglot, Avon, Ziaja
!!! NIEAKTUALNE !!!
!!! RESZTA FOTEK W POSTACH 50, 51, 73, 91, 92 i 94 !!! (kliknij na cyfry i przeniesie Cię do postu ze zdjęciami ![]() Dokładka na zielono - do 2 sierpnia DOKŁADKA - 3 sierpnia NAJNOWSZA DOKŁADKA - 4 sierpnia TWARZ: Błyskawiczna maseczka oczyszczająca Mat-B Complex, Dermika - 2 saszetki (próbki) CIAŁO: Nawilżający olejek do ciała w sprayu, Avon, seria Skin So Soft, nie ma plastikowej zatyczki na końcówce psiukającej - zostało ok. 15% KOLORÓWKA: Róż/puder w kulkach Vollare, kolor mocny róż, zostało 12 sztuk, zdjęcie TUTAJ - uwaga! zdjęcie przedstawia pełne opakowanie, a nie oferowaną przeze mnie liczbę kulek Podkład Cashmere Effect, Eveline, kolor Pastelowy - zostało 95% Kredka do oczu (Soft Kohl Kajal Eye Pencil), Rimmel, kolor 064 Stormy Gray - nowa, tylko maźnięta na dłoni dla sprawdzenia koloru Kredka do oczu (Eyeliner Waterproof), Pierre Rene, kolor czarny (nr 1) - nowa, tylko maźnięta na dłoni dla sprawdzenia koloru Kredka do oczu (Waterproof Eyeliner), Mon Ami, kolor biały - kupiona ze 4 m-ce temu, użyta 1 raz Cień Golden Rose, pojedynczy, średni fiolet - maźnięty kilka razy, brak daty ważności Vipera nr 504, potrójne (łososiowy, jasny róż, mocny czerwonawy róz) - zużycie ok. 2%, ważny do 07.2007 Inglot Matrix nr 328 (khaki) - użyty kilka razy, brak naklejki z tyłu Inglot nr 429 (czerwony) - jest 99% (tylko maźnięty dla wypróbowania koloru), ważny do 03.2007 Inglot Matrix nr 409 (żółty) - pokruszony, użyty może ze 2-3 razy, ważny do 04.2007 Pomadka Avon, Beige Shimmer, z serii wygładzającej usta - użyta 1 raz PAZNOKCIE: naklejki na paznokcie - zdjęcie w tym poście. Dla moich naturalnych paznokci są za długie ![]() SZUKAM -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2429011 ![]() Zapraszam! Ważne info - preferuję przesyłki polecone, NIE zwykłe ekonomiczne! (na życzenie wysyłam polecony priorytet, oczywiście zawsze oczekuję takiej samej formy przesyłki, jaką nadaję ja ![]() Wymienione: Toasted Twister - mleczko do opalania w solarium firmy Emerald Bay. 265 ml. Zużycie wynosi ok. 15 %. - NIEAKTUALNE - leci do marta.. Lasting Performance Max Factor - 101 Ivory Beige (35 ml), zużycie z 5% albo i mniej, niestety dla mnie za jasny. Kupiony na allegro, nie mam zastrzeżeń co do jakości. - NIEAKTUALNE - leci do agniese79 Sypki cień APC nr 14 (intensywna czerwień) - jak nówka, był jedynie sprawdzany na dłoni ze 2 razy, tak więc ubytku w ogóle nie ma. NIEAKTUALNE - leci do ptiszonka Sypki cień APC nr 6 (złoty brąz) - jest 95% - NIEAKTUALNE - leci do irlandia87 Sypki cień APC nr 8 (turkus opalizujący błękitem i zielenią) - jest 90% - NIEAKTUALNE - leci do irlandia87 Błyszczyk Avon Extreme gloss Glazewear, kolor Sand shine - zostało ok. 80% - NIEAKTUALNE - leci do irlandia87 REVLON Illuminance - kolor Budding Romance - paletka 10 kremowych cieni. Paletka miała sprawdzane kolorki - zużycie wynosi 1%, a nawet mniej ![]() Poszczególne kolory na palecie (moim zdaniem ![]() górny rząd - jasny róż, szaro-srebrny, pistacjowy, fiolet, mocna śliwka dolny rząd - wanilia, granat, ciemny róż, złoto-pomarańczowy, różowo-morelowy - NIEAKTUALNE - leci do Luna83 Emulsja Aquaftem superaktywna (A-17), Faberlic - zostało ok. 60% - NIEAKTUALNE - leci do Anitka11 Odżywka Ziaja Plantica V, Włos w płynie, odżywka do włosow farbowanych z olejem rycynowym - zostało ok. 90% - NIEAKTUALNE - leci do noseknosek Paleta pudrów z serii Skinlights, Revlon; kolor Natural Light (średni), kupiona rok temu, odłamane wieczko (ale jest) - zużycie na zdjęciu - NIEAKTUALNE - leci do sportsmenka86 Podkład w sztyfcie, Yves Rocher, kolor Eclat de Peche (brzoskwinia), seria Couleurs Nature, kupiony na allegro jakieś pół roku temu, może więcej, nie ma daty ważności, jedynie jakieś cyferki (mogę podać ![]() Shimmer powder, Ruby Rose, kolor złoty (opis produktu można zobaczyć na allegro -> http://www.allegro.pl/item115224250_...gor_wawa_.html) ; ważny do 12.2009 - zostało ok. 98 % - NIEAKTUALNE - leci do dosia30 Chłodzący spray do stóp "Rajska plaża", Avon - zostało 75% - NIEAKTUALNE - leci do Hosenka* Scrub do stóp z morską solą "Rajska plaża", Avon - użyty ze 3 razy, zostało 75-80% - NIEAKTUALNE - leci do Hosenka* Róż/puder w kulkach Vollare, kolor pomarańczowy, zostało 5 sztuk, zdjęcie TUTAJ - uwaga! zdjęcie przedstawia pełne opakowanie, a nie oferowaną przeze mnie liczbę kulek - NIEAKTUALNE - leci do Hosenka* Róż w pudrze, Manhattan, 114 Sun Brown - użyty 1 raz, bez pędzelka w zestawie - NIEAKTUALNE - leci do agusia_85 Sypki cień APC nr 19 (beż) - jest ok. 80% - NIEAKTUALNE - leci do agusia_85 Inglot Soft Pearl, potrójny (niebieski, pistacja, róż) - zużycie ok. 5%, ważny do 09.2006 - NIEAKTUALNE - leci do agusia_85 Ochronny błyszczyk do ust, Fruit Kiss, Oceanic AA, perłowy beż - użyty 2-3 razy - NIEAKTUALNE - leci do agusia_85 Odżywka Sleek Look, Matrix - odlewka ok. 110 ml - NIEAKTUALNE - leci do cilestka Pomadka Avon, Rose Quartz - użyta 1 raz - NIEAKTUALNE - leci do cilestka Balsam do ciała: ujędrnianie, rozświetlanie, Ziaja, seria 100% pielęgnacji - zostało ok. 55% - NIEAKTUALNE - leci do Marlenusia Przyspieszacz opalania, Dax Cosmetics; ważny do 12.2007 - zostało ok. 75% - NIEAKTUALNE - leci do ~Carmen~ Sypki cień APC nr 20 (czarny) - jest 95% - NIEAKTUALNE - leci do ~Carmen~ Edytowane przez Ally83 Czas edycji: 2006-12-10 o 18:34 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Emerald Bay, Max Factor, REVLON
hej
mnie tez sie podoba twoje mleczko do opalania w solarium znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126908 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja byłbym chętna na Max Factora (tylko czy to jest podkład czy puder
![]() Mam to co w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121428 Ponadto mam jakies 20 ml Onella JdP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Baaaardzo
![]() APC nr 14 zajrzyj do mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127807 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
abar18 i weronika18 -> mleczko już jest zarezerwowane dla marta..
![]() Cytat:
![]() tu masz link do KWC -> http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2101 Tak więc agniese79 byłabym zainteresowana On Ella JdP. Tylko powiedz mi, ile ml byś mi dała za Max Factora ![]() ptiszonek u Ciebie byłabym zainterseowna: Eris: Lirene dermoprogram, liposomowy krem przeciwzmarszczkowy LUB Estee Lauder, serum Perfectionist CP+ 1,5ml, saszetka, mam 2szt. Edytowane przez Ally83 Czas edycji: 2006-07-13 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wyboru, pasuje mi bardziej druga opcja, czyli estee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
LP i krem do solarki. proponuję w zamian koretor, co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
[quote=Ally83]abar18 i weronika18 -> mleczko już jest zarezerwowane dla marta..
![]() To podkład ![]() tu masz link do KWC -> http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2101 Tak więc agniese79 byłabym zainteresowana On Ella JdP. Tylko powiedz mi, ile ml byś mi dała za Max Factora ![]() To ja bym była bardzo chętna jeśli to jasny kolorek to jak najbardziej ![]() Nie wiem ile bys chciała tych perfum, myslę że koło 10 ml mogłabym Ci odlac (nie wiem w co na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do pojemniczków, to mam kilka pustych fiolek (nie wiem, ile one mają 5 ml?? sprawdzę), to gdyby doszło do wymiany, bym Ci je przysłała razem z podkładem, byś je napełniła i odesłała ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
[quote=Ally83]Więc tak - kolor, który sprzedaję (101 Ivory Beige) jest jasny, taki różowo-beżowy. Jaśniejszy jest tylko nr 100Fair, ale ten to już dla totalnych bledziochów
![]() ![]() ![]() A co do pojemniczków, to mam kilka pustych fiolek (nie wiem, ile one mają 5 ml?? sprawdzę), to gdyby doszło do wymiany, bym Ci je przysłała razem z podkładem, byś je napełniła i odesłała ![]() Ok to sprawdzę ten kolorek i dam Ci znać. Ale to chyba w przyszłym tygodniu jeśli Ci to nie przeszkadza, bo mam teraz urwanie głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ally, a co byś powiedziała, gdybym w zamian za paletkę cieni w kremie Revlona zaproponowała Tobie cien sypki APC nr 11złoto, zużycie mninimalnie) oraz róż w kulkach APC (to mniejsze opakowanie) ? Zużycie różu - do 10%, jest super tylko dla mnie zupełnie za jasny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Dot.: Emerald Bay, MaxFactor, REVLON, APC, Inglot, Avon, Ziaja
Toasted Twister - mleczko do opalania w solarium firmy Emerald Bay. 265 ml. Zużycie wynosi ok. 15 %. - zarezerwowany dla marta..
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hej, więc interesuje mnie sypki brązowy APC i błyszczyk Avon, jaki daje kolor na ustach ?
![]() ale odrazu mówię,że nie wiem czy to oryginał, wydaje mi się,że nie ,ale na oku ładnie ,delikatnie się prezentują - napewno nie zrobisz nimi prowokującego makijażu ;D ![]() *ja używałam ich również jako różu.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Twoje cienie nadal mi się podobają, bo szukam właśnie takich raczej delikatnych odcieni róży... Edytowane przez Ally83 Czas edycji: 2006-07-19 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem tylko tyle, że dobrze współgra np. z miedzianym cieniem na oczach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
dzięki za szczerą odpowiedź,
a moze masz jeszcze coś z kolorówki Avon-u np. jakieś szminki lub lakier do paznokci? ![]() ![]() * aha mam książkę "Na posłaniu z trawy" Lian Hearn, ale nie całą lecz część, bo kiedyś dodawali do Filipinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.