|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() 3 nowe makijaze
1 makijaz w odcieniach brazu
ruchoma powieka- ciemny braz z palety ruby rose 24 kolorowej pod lukiem brwiowym- jasno szary ![]() ![]() dol pod rzesami- jasno brudne zloto tez paleta ruby rose ![]() tusz- Rimmel Extra Super Lash
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
zmrozony rozowy
cienie - inglot sprint na cala ruchoma powieke i pod lukiem brwiowym inglot sprint-60 tusz- 2000 Calorie MF
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-02-05 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: 3 nowe makijaze
Ladne, ladne....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
chlodny roz
cienie - inglot integra 50 ruchoma powieka - perlowy naturalny pod lukiem brwiowym- L-duze drobiny mieniace i kreska zrobiona S- z malymi drobinami mieniacymi usta- szmina Avon - Suede i potem wklepany podklad... lekko zeby zmatowic fotki bez tuszu- 1 fotka z 1 warstwa tuszu-3 fotka z 2 warstwami tuszu- 2 fotka oraz inne (fotki w plenerze robione po okolo 4-6 godzinach po wykonaniu makijazu) u
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-02-05 o 00:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: chlodny roz
malinko... Ty to jestes ... "płodna " hehehehehhe
![]() (chodzi mi oczywiście o makijaże nooooooo)
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=104971 ale moze popracuje nad jakims zielonym teraz ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ane codziennie inny
![]() probuje przed wyjsciem cyknac i te ktore mi sie najbardziej podobaja dodaje ![]() a na dysku to mam tego ooooooooooo i jeszcze troche ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Śliczne oczka maz ;-) I Ladnie Ci w wiosennych kolorach.
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jesteś po prostu boska w tym co robisz ![]() A te fotki wśród łona natury................ja chcę do Polski ![]() Ja juz nawet nie myśle co będzie dalej, czym w przyszłości nas zaskoczysz ![]() Duża piona za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Malinko technicznie się nie znam , ale wizualnie sie wypowiem
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mona a jakos tak mnie natchnelo zeby pojsc do lasu a mam go 10 minut od bloku... i tak wiesz
wiem ze nie roztarlam ale wogole nie mialam w planie nalozenia pod luk brwiowy zadnego cienia :P i to juz poprawilam na miescie i tak kijowo wyszlo :P taki sposob jest trudniejszy? czy dobrze zrozumiałam? a co tam trudnego ![]() ![]() ![]() boska to nie oj nie to boskosci mi wiele brakuje- narazie probuje wklejac cos w "wiekszych" ilosciach bo od pazdziernika podobno bez netku bede ale moze moze jak podlacze w nowym mieszkaniu ![]() pozatym zapraszam do Staszowa ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
调解人
|
Ożeszty! Jakie Ty maz te firany!
Ja głosuję na brąz- super Ci w brązie. Wyszedł Ci wspaniale ten makijaż ![]()
Make up, not war! Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2005-07-24 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Wszystkie są śliczne, ale szczególnie dziękuję Ci za brązik
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
super te makjiaze moze dasz mi mala lekcje jak sie malowac hihih ja jestem z Połańca.....
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
No tez podziwam "plodnosc" Malinki
![]() Bardzo podoba mi sie propozycja ciemny braz (ladnie jest polozony na powieke) i roz w lesie tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]()
Meariel, Ane -
![]() ![]() lil' sexy- ja sie dopiero ucze robic brazy i ciemne ![]() Czarnulka84- zawsze i wszedzie ![]() tanzanit- dziekuje ![]() ![]() dziekuje wam za wszytskie opinie i uwagi sa one dla mnie naprawde bardzo cenne ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Do technicznych rzeczy nic nie mam bo się nie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
mi najbardziej podoba się ten zamrożony róż. piękny jest
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No patrz tyle te makijaże tutaj się szwędają, a ja ich jeszcze nie widziałam
![]() Pierwszy jest bardzo subtelny i naturalny - ładnie wyglądasz. ![]() Drugi również subtelny i słodki - i też Ci pięknie ![]() A trzeci hmmm, oczy są miauuuu, ale usta w tym kolorze to już jak dla mnie przesada, za różowo. A zatem oczka TAK ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.