|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 340
|
g³êboki szatyn
uzywala moze ktoras z was farbki garnier 100% color o kolorku glebokiego szatyna ?
vo tak si ena niego czaje i czaje i ckeawa jestem jak wychodzi czy duzo ciemniej niz na opakowaniu czy zmoze tak samo ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 698
|
Dot.: g³êboki szatyn
Ja u¿ywa³am go, na lekko rozja¶nione (innym Garnierem) w³osy. Hmm kolor wyszedl BARDZO ciemny, z daleka wydaje siê czarny, tylko jak siê we¼mie pasmo do rêki to mozna zauwa¿yæ, ¿e to ciemny br±z. Chyba jest ciut ciemniejszy ni¿ na opakowaniu. Zale¿y jaki efekt chcesz uzyskaæ, jesli chcesz mieæ taki jak na opakowaniu, to wybierz kolor o ton ja¶niejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 192
|
Offtopic: Fajny tytu³
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hm tlyko ktory z tych kolorkow z ganrier 100%jest jasniejszy o ton bo neiwiem jakos w kslepie nei wyczailam takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
o a pryz okzjai wiecie mzoe jaka farbka uzyskam kolorek wloskow jak anna mucha , bo ona ma taki jak na opakowaniu tego szatyna ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Tak,ja go uzywa³am i jestem zadowolona...I powiem ci szczerze ,ze tez chcialm kolor na anne Muche bo ma wyjatkowo fajny kolor.Ogolnie mam w³osy ciemny blond jednak od pewnego czasu jestem szatynk±,zrobilam sobie raz Garnier 100% (nie wiem co to jest za kolor ale na reklamach to jest ten z ta dziewczyna z ciemna grzyw±
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
no to chyba sie zdecyduje
![]() skoro nei sa czarne jak smola tlyko z przeswitmai brazu to akurat ![]() a poztaym sa wakacje-czas eksperymentow hehe a jeszcze sie zastanawiam ktory wychodzi ajsniej gleboki szatyn cyz opalizujacy sztayn ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja robi³am g³êboki szatyn i wyszedl gitarka
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
tez robilam, ale miejscowo na pasemka i na caly spod wlosow, kolor bomba czegos takiego szukalam, ale pomimo pozytywnych opini na temat farby- jak dla mnie sie nie sprawdzila. Kolor szybko zeszedl. I juz nie wierze w zaden br±z który nie zrudzieje <a kladlam wczesniej rozjasnione wlosy wiec pewnie dlatego>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez mialam jasne w³oski i dlatego ten brazik sie nas nie trzyma, wiaze sie to z tym ze co pare tyg. trzeba znow farbowac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ja mam z natury wloski janso brazowe a teraz farbowane na sredni/ciemny brazik od dosc dawna wiec mzoe tak szybko by mi to nei zeszlo hm ?
ale kupie jednak opalizujacego szatyna bo chyba bardziej mi si epodoba , a jak cos to nastepnym razem glebokiego sztayna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 698
|
A mi siê w³a¶nie nie spiera... po jakim czasie wam siê zmy³? bo ja szoruje szoruje i nic... moje wlosy sa dziwne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
no to kupilam sztayna opalizujacego bo jest troche jansiejszy , a jeszcze poczytalam sobie opinie na wtaku o tych farbach i ten kolorek wszystkim wyszedl taki jak na opakowaniu wiec licze ze i mi taki wydjzie
![]() ale farbne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a jaki masz naturalny kolor w³osów? ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 361
|
Ja farbowalam opalenizujacym szatynem na wlosy sredni braz.. i nic mi nie chwycilo! kolor widocznie byl za jasny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.