![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kosmetyki Nivea Visage Young poszukiwane-w zamian Avene,Avon,Oriflame i inne...
Poszukuję przedewszystkim produktów z serii Nivea Visage Young a także:
-maseczek oczyszczających(najchętni ej z glinką) -glinki w proszku lub nie w proszku(zielonej,białej,c zerwonej...) -lekkiego podkładu w żółtej tonacji -fajnej mgiełkę/sprey do ciała -dezdorantów w atomizerze i innych produktów z linni zapachowych Puma(obojętnie której wersji) i innych rzeczy,które wpadną mi w oko,ale będę wybradna bo mam sporo kosmetyków i wezmę tylko to co jest mi naprawdę potrzebne ![]() Oto co mam Wam do zaoferowania: 2.Oriflame krem koloryzująco-nawilżający Natural Rose 2/3 z 35ml 4.Antyperspirant w kulce Northernlights Oriflame,raz użyty 9.Lakier do paznokci Maximum Growth Imagine Coral Sally Hansen raz użyty 10.Krem łagodzący po depilacji opóźniający odrastanie włosków Wilkinson Lady Protector zostało 40% ze 100ml 11.Woda po goleniu Pheonix Axe nowa w pudełku 13.Krem antybakteryjny nawilżający redukujący blizny Soraya Anty(zostało niwiele-tak na wypróbowanie,mogę dorzycić do wymiany) 15.Nowa koszmetyczka brązowa Twój Styl DOKŁADKA 24.07 ![]() 16.Cień do powiek w pyłku Giordani Gold Oriflame Opal uzyty może ze 3 razy(fabrycznie nie jest wypełniony do końca tylko d ojakiejś połowy) 17.Trio cieni Inglot Integra w naturalnych beżowo-brązowych kolorach,najjaśniejszy zużyty w połowie reszty zostało więcej 18.Trio Cieni Daydream Oriflame Sweet Dream(beżowy,brązowy,turk usowy),kilka razy maźnięte 19.Błyszczyk Daydream Oriflame Hush,kilka razy użyty DOKŁADKA 29.07: 24.St.Ives Przeciwtrądzikowy morelowy krem oczyszczający,około połowa ze 150ml 25.Maseczka nawilżająca Toffi Oriflame uzyta dwa razy 26.Dove krem intensywnie nawilżający do twarzy i ciała ponad 1/3 z 400ml Zapraszam do wymiany ![]() WYMIENIONE: 22.Błyszczyk Estee Lauder Pure Pops 03 Pink Cupcake zostało około 70% LECI DO KOKAKOLI 22.Woda toaletowa Oriflame Aromacere kojąca,antytresowa.Ciepły kwiatowy zapach połączony z aromatem olejku pomarańczowego.Z 50ml zostało tyle,ile iwdać na foto NIEAKTUALNE 20.Tusz do rzęs Bourjois Maxi Frange zużycie może na poziomie 30%,nie więcej LECI DO LEVANDER 21.Tusz Zaskakujący Sephora,trudno powiedzieć,ale zostało około 30% LECI DO ZANECI 1.Samoopalacz Avene hipoalergiczny,nie zapycha porów z 100ml została około 1/3 może więcej LECI DO AGATECZKI 3.Maseczka jagodowa Peel-off Oriflame 2 razy użyta LECI DO NOSEKNOSEK 12.Pasta do depilacji cukrowej Home Institut + 8 pasków bawełnianych i szpatułka oraz instrukcja,użyłam 2 razy na mała powierzchnię ciała,więc zużycie znikome,pojemność 400g LECI DO LEVANDER 5.Różana woda tonizująca Oriflame torszkę więcej niż połowa z 150ml LECI DO NOSEK NOSEK 6.Maseczka dotleniająca Oddech Amazonii Avon 2 razy użyta LECI DO HOSENKI 7.Krem do twarzy brązujący relaksujący Sopot Ziaja raz użyty LECI DO KOKAKOLI 8.Krem grapefruit i drzewo herbaciane Avon zostało około 75% ze 125ml LECI DO NOSEKNOSEK 14.Podkład Isadora Velvet Touch 43 Beige Nougat około 1/3 z 35ml(nie ma na zdjęciach) LECI DO AGATECZKI Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2006-07-29 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki Nivea Visage Young poszukiwane-w zamian Avene,Avon,Oriflame i inne...
14.Podkład Isadora Velvet Touch 43 Beige Nougat około 1/3 z 35ml(nie ma na zdjęciach)
znajdziesz cos za to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Nivea Visage Young poszukiwane-w zamian Avene,Avon,Oriflame i inne...
Mcherub,Kafetka niestety nic nie znalazłam.Pozdrawiam:cmok :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Almay Skin Stays Clean Foundation, zuzyte 10%, link do KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12040 -Avon SPA, Maseczka błotna do twarzy z minerałami z Morza Martwego, cała KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6901 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
hm, troszke by moglo byc go wiecej ale na pare razy bede go miala mysle, a nie zechcialabys dorzucic isa dorki bo moj podklad prawie pełniutki i napewno bedzie Ci sluzyl na dluugo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
hej
![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
to wzielabym za L'oreal Happyderm - pianka oczyszczająca dawka szczęścia - zawiera Fito Dorfiny polepszające samopoczucie skóry, skóra sucha i wrażliwa 150ml- użyta dwa razy
lub Avon solutions - Visual Perfection - Rozświetlający krem koloryzujący SPF 20- 50ml. Została przynajmniej połowa
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
UP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Dubel
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() -glinki w proszku lub nie w proszku(zielonej,białej,c zerwonej...) -mam nową, sypką, rózową -lekkiego podkładu w żółtej tonacji - posiadam raz uzyty ( dla mnie za lekki ) Bourjois Le Nu Vous Va si Bien Czy przydalyby Ci sie te kosmetyki ? Mnie natomiast u Ciebie bardzo interesuje : 12.Pasta do depilacji cukrowej Home Institut + 8 pasków bawełnianych i szpatułka oraz instrukcja,użyłam 2 razy na mała powierzchnię ciała,więc zużycie znikome,pojemność 400g 16.Cień do powiek w pyłku Giordani Gold Oriflame Opal uzyty może ze 3 razy(fabrycznie nie jest wypełniony do końca tylko d ojakiejś połowy) - jaki to kolor ? 20.Tusz do rzęs Bourjois Maxi Frange zużycie może na poziomie 30%,nie więcej Pozdrawiam !
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
raczej jasny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.