|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
schab + sos pomidorowy ?
Dziewczyny zastanawiam się czy można połączyć schab doprawiony przyprawą do gyrosa i gotowy sos pomidorowy do spaghetti? Do tego makaron. Jak to będzie smakowało??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: schab + sos pomidorowy ?
Według mnie to w ogóle nie pasuje, do sosu pomidorowego bardziej mięso mielone, tak samo z makaronem... ja bym postawiła na sos pieczarkowy i ziemniaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja bym odłożyła schab i dała mięso w kostkę pokrojone z kurczaka i wtedy będzie w miarę smakować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wg mnie ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kuźnia inspiracji
|
[1=1c3a9668cb473eb00ec0f3d ce65be5361e74cda4_63d1c28 200398;42091595]Dziewczyny zastanawiam się czy można połączyć schab doprawiony przyprawą do gyrosa i gotowy sos pomidorowy do spaghetti? Do tego makaron. Jak to będzie smakowało??
![]() Dla mnie przyprawa gyros w ogóle nie pasuje do sosu pomidorowego ![]() odłóż ten schab i dodaj to, co już proponowały poprzedniczki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem jesli niezbyt grubo pokroisz schab, odpowiednio go upieczesz zeby nie był twardy i wczesniej zamarynujesz w przyprawie może być spoko, ponieważ ja tak kiedys robilam.
Czego się nie wymyśli z powodu braku skladnikow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.