|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praca w sklepie a znajomość obsługi komputera
Salon Wólczanki, znajdujący się w moim mieście szuka sprzedawcy... Pomyślałam więc sobie - świetnie, złoże tam swoje CV...Wymagania mają następujące : miła aparycja, dyspozycyjnoć, obsługa komputera ( brrrr ).... No właśnie - ta obsługa komputera przeraża mnie najbardziej... Fakt nie jestem całkowitym komputerowym laikiem, hm... ale za wiele na komputerze zdziałać nie potrafię
![]() ![]() Na marginesie chciałam jeszcze zapytać o to, co wpisać do Cv - podstawowa obsługa komputera ?? Czy może lepiej spawy komputerowe pominąć milczeniem ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca w sklepie a znajomość obsługi komputera
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=lain]bo teraz najczesciej w sklepie kase obsluguje komputer i stosowny do tego program (u mnie w sklepie np. PC Market)
A czy przykładowo taki program trudno jest obsłużyć ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() glownie wpisujesz kody produktow (albo same sie wpisuja czytnikiem). nio i jeszcze terminale do kart tez obsluguje komputer i program do tego. wszystkiego mozna sie powoli nauczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.