|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Krótkie fryzurki, doradzcie.
Założyłam watek aby nie mieszać w innych. Nie wyrabiam ze swoimi włosami chwilami
cieprliwie czekam az odrośnie grzywka ale gdy tylko próbuje sie jakąs z nimi ogarnąć to sie załamuje. Do polowy włosow mam odrosty, włosy mam z długosci do końca szyi (juz podcinalam) a grzyweczka krótka. Moze macie jakies linki z fryzurami krótkimi,nie zupelnie na chlopaka, cos juz takiego odrosnietego . Będe Wam bardzo wdzieczna.Coraz będe zaglądac na wątek i może wybiore cos dla siebie i po prostu je "obchlastam". Naprawde próbuje byc cierpliwa ale sie ogole w końcu. Juz nigdy nie bede malowac i wkurzać sie .
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krótkie fryzurki, doradzcie.
Moja sytuacja jest bardzo podobna
. Włosy do końca szyi, grzywka po nieudanej wizycie u fryzjera, która mi jakoś tam powoli rośnie, no tyle że nie mam odrostów . Ale wiesz, po tej wizycie z grzywką byłam podłamana. Ale ze dwa czy trzy razy zrobiłam sobie tą maseczke z olejkiem rycynowym, a wczoraj użyłam odżywki z palmolive naturals tą zieloną chyba i dzisiaj już widzę że grzyweczka jeszcze dłuższa no i włoski w jakiej pięknej kondycji Dlatego zanim zrobisz jakiś drastyczny krok fryzurowy, radzę ci troszkę poczekac aż grzywka odrośnie a potem kombinować coś z odrostami, ale to już będzie inaczej z czymś przypominającym grzywkę a z grzywką Ja tak zrobiłam i jestem dumna że nie pokusiłam się o wizyte u fryzjera z takimi szczątkami grzywki bo bym wyglądała jak idź stąd i nie wracaj, a teraz spokojnie mogę przekroczyć próg salonu fryzjerskiego .
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi sie ze napewno nie jest az tak zle jak piszcie, ale moge sie myslic. Szkoda ze nie zalaczylas zdjatek jakis bylo by o wiele prosciej - trudno
Wklejam to co mam, moze sie przyda. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
:d
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
nie martwcie sie dziewczyny
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
...
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

cieprliwie czekam az odrośnie grzywka ale gdy tylko próbuje sie jakąs z nimi ogarnąć to sie załamuje. Do polowy włosow mam odrosty, włosy mam z długosci do końca szyi (juz podcinalam) a grzyweczka krótka. Moze macie jakies linki z fryzurami krótkimi,nie zupelnie na chlopaka, cos juz takiego odrosnietego . Będe Wam bardzo wdzieczna.

. Włosy do końca szyi, grzywka po nieudanej wizycie u fryzjera, która mi jakoś tam powoli rośnie, no tyle że nie mam odrostów
. Ale wiesz, po tej wizycie z grzywką byłam podłamana. Ale ze dwa czy trzy razy zrobiłam sobie tą maseczke z olejkiem rycynowym, a wczoraj użyłam odżywki z palmolive naturals tą zieloną chyba
i dzisiaj już widzę że grzyweczka jeszcze dłuższa no i włoski w jakiej pięknej kondycji