|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
naszne pracownie...
dziewczyny wczoraj przeglądając galerię spotkałam sie z artystaki podczas pracy, strasznie mi się to spodobało. Wpadłam na pomusł że może i my stworzymy wątek ze zdjąciami naszych kącików" ja już zrobiłam zdjącia ale baterie mi klękły więc moje zdjęcia potem jak myślicie fajny pomysł ja chętnie pooglądała wasze królestwa" a może nawet uda wam sie zrobic zdjęcie was samych podczas pracy???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: naszne pracownie...
Jak tak nie na temat, ale...kolalight masz talent
Przeglądałam kilka Twoich wątków i cokolwiek za co się nie zabierzesz wychodzi Ci rewelacyjnie Jeśtem pod wrażeniem
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
ooo dziękuję
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
no to moje królestwo
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
,,
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
po co komu lodówka w pracowni plastycznej? ta na tej przedostatniej fotce
:/ |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
na zimne piwo
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Justin14 ja sie wcale nie przyczepiłam tylko myslałam moze ze jest ona potrzebna do jakichs plstycznytch celów nie wiem poprostu ciekawiło mnie to i mysle ze forum moze służyc do zadawania pytan... :/
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
i duzo bardziej podobała mi sie odpowiedż kolalight
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Justin 14 - ty zawsze się starasz kogoś obronić
jaga3003- ja tez nie zbyt miło odebrałam Twoje pytanie które zadałas koli...a bardziej bym powiedziała że to było stwierdzenie...postaraj sie inaczej zadawać pytania A co do królestwa Koli jest cudowniutke moje jeszcze nie jest zrobione ale jak już będzie to foteczki wstawie |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
ups ale moja lodówka narobiła zamieszania. Więc potrzebne chyba poważne wytłumaczenie. Lodówka stoi w mojej pracowni bo w kuchni nie mam miejsca. Mam drzwi balkonowe i duży stół kosztem lodówki takie pokręcone mam umebblowanie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
no i własnie kolalight
o to mi chodziło ale czemu uważasz ze to umeblowanie jest pokrecone? ono jest poprostu inne i orginale lubie takie buziak dla ciebie |
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co byście nie powiedziały, to uważam, że to niegłupi pomysł .Mam tylko mały problem - mój mąż też. A co do pracowni Kolalight to zazdroszczę. Ja mam ze 30 szafek i półek rozstawionych po całej chałupie, a najczęściej tworzę na podłodze gdziekolwiek. Jak już uda mi się znaleźć wszystkie przybory, bo to trochę trwa... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
ja miałam tak samo i się wkońcu wkurzyłam bo za każdym razem cała chata do sprzatania a tak to tylko jeden pokoik. Ale nie napisałam jakim kosztem, ten pokój był mojego syna ale on i tak się w nim nie bawił a jak sam spał to w nocy i tak przyłaził do nas no to wywaliłam mu wersalkę wstawiłam biórko i mam teraz swoje królestwo a mój syn śpi w sypialni pod łóżkiem
i nawet mu to pasuje albo na balkonie to żart on tylko czasem na nim zasypia oto dowody jak posprzątam kuchnie pokaże wam jak mam ciasno
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
ojej ale słodkie to dziecko
lubie śpiące dzieci wyglądaja wtedy jak aniołki
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
oo tak słodki aniołeczek
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
moja pracownia to mój pokoj wielkosci 10 metrow. wszystko do decu mam w na 3 polkach biurka i w dwohc kartonach pod biurkiem. na biurku farby, pedzle, lakiery i schnace prace. a prace wykonuje na dywanie na ktorym mam rozlozone grube stare przescieradlo
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
a o to Bzdzioszkowa pracownia -> wielkosci biurka :P
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, a ja musze za każdym razem rozkładac wszystko z pudełka
![]() cóż...może się doczekam kiedyś "pracowni"
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Ja kiedyś malowałam w swoim pokoju ale on jest bardzo mały, ma 6 metrów kwadratowych więc jak rozstawiłam martwą naturę na przykład, sztaluge, farby (a mam ich duuużo) i deske 100/70 to ledwo się mieściłam, teraz maluję z koleżanką na strychu (odnowilyśmy go troche
) w budynku gdzie mieszka dziewczyna jej brata - trzeba sobie jakoś radzić, bo w domu żadna z nas nie ma warunków. Tylko niewiem co z zima bo tam nie ma światła ale jakoś będę musiala malowac prace domowe do szkoły bo od tego nie mogę się wymigac, poza tym wyszłabym z wprawy.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
hm,ja pracownie stworze dopiero w swoim własnym mieszkaniu
obecnie mieszkam z rodzicami i zbyt naciskają, jak cos zaczne to zaraz pokaż pokaż i "o fuj ble ochyda tu popraw tam domaluj jakies takie nieładnie mi sie wydaje" .... mogłabym zagospodarować strych, ale jest tam zbyt duszno i nie ma w ogole naturalnego światła i nie chce tu nic robić w ogole, ot co
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za kolejne fotki bardzo znane klimaty pistolet, wycinki z kartek inajważniejszy kubek z kawą. dziewczyny ja dopiero w tym roku dorobiła sie pracowni mając 25 lat i jeszcze sobie musialam sama na nią zarobić ale opłacało sie to pokój w który najchętniej siedzimy ja i mój mały artysta
no i właśnie jesli interesujemy sie jedną dzidziną to spoko zmieścimy się jednym biórku ale są dziewczyny które tak jak i ja mają poszerzone hobby i wtedy jest trudno bo podstawowe narzędzia zajmuja sporo miejsca |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ja się dorobiłam tylko kąta u taty w garażu... ale w moim nowym mieszkanku zrobię sobie mini pracownie w salonie hehehe
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
hi jasne ja też mam duży garaż i nie mam taty więc z pozwoleniem nie ma problemu tylko nie dam rady w garażu gotować prać itp. muszę miec wszystko na jednym pozionie ale jak nie macie rodziny dzieci to świetna oaza spokoju
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
no fakt fajnie by bylo miec wiecej miejsca ;]ale pozbylam sie stolu :P no i musze zadowolic sie biurkiem :P za to w pracy mam duuza pracownie
i duuzy stol;] i duuzy piec do ceramiki ( nie zebym sie chwalila:P ) ale mozna sie tam wyzywac do woli
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Przeglądałam kilka Twoich wątków i cokolwiek za co się nie zabierzesz wychodzi Ci rewelacyjnie 

i nawet mu to pasuje albo na balkonie to żart on tylko czasem na nim zasypia
oto dowody jak posprzątam kuchnie pokaże wam jak mam ciasno
ale jakoś będę musiala malowac prace domowe do szkoły bo od tego nie mogę się wymigac, poza tym wyszłabym z wprawy.

i duuzy stol;] i duuzy piec do ceramiki
) ale mozna sie tam wyzywac do woli