|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak dobierać ubrania, aby wyglądać na nizsza?
Mam 175cm a do tego jestem dosc szczupla i chcialabym wyglądać na nizszą, nie wiem jak sie ubierac, dlatego zwracam sie do Was z prosbą o rady, żeby nie wygladac jak "patyk" a czasem sie niestety tak czuje
![]() Wiem, ze odpowiednio dobrane ciuszki mogą optycznie dac taki efekt. Doradzcie prosze kolory, dlugosci, fasony, dodatki aby odjąc troche tych wzrostowych centymetrow i dodac nieco kobiecosci. Dodam, ze lubie styl sportowy jak rowniez elegancki. Proszę o wyrozumialosc i przychylnosc, bo jest to moj pierwszy watek ![]() Nie znalazlam zadnych konkretow na ten temat w forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak dobierać ubrania, aby wyglądać na nizsza?
Kobito ja jestem wyzsza 3 cm od Ciebie i nigdy nie chcialam wygladac na nizsza... a Ty masz super figure i dlugasne nogi..podkreslaj to i nie chowaj za ciuchami ktore maja cie skrócic
![]() ![]() ja uwielbiam szpilki i wcale mi to nie przeszkadza ze mam wtedy 185cm;p przynajmniej mnie widac..a gdybym miala twoja figurę to juz w ogole szalenstwooooo ![]() ![]() ![]() Chce ogladac twoje nogi nogi nogi nogi... pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tez nie rozumiem dlaczego chcesz wygladac na nizsza.. podoba mi sie Twoja figura..no i te nogi
![]() ![]() jedyne co mi przychodzi na mysl to poziome paski ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
masz świetną figure,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Masz sliczną figurę i piękne nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Jestescie kochaniutkie dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Podwijane nogawki u spodni skracają, tylko nie wiem czy zostaje ci coś do podwijania
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ja mam 171 i tez mam na tym punkcie obsesje ;]
bo w czasem wygladam jak patyk wydaje mi się ze w rurkach wygladam na niższa i chyba załozenie paska sprawia ze wyglada sie na niższa i krotsze kurtki ,bo plaszczyki wydłuzają i nie ubieraj sie na jeden kolor; ] Nie wiem czy to napewno sie sprawdza bynajmnij ja sie tego trzymam:p i wydaje mi sie ze wygladam na nizsza:P Bo mimo tego ze mam 171 wszyscy daja mi 178 przynajmniej -_- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za podpowiedzi, zaczne sie stosowac od jutra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
rurki z niskim stanem, długie tuniki czy longi, adidasy czy trampki9najlepiej za kostke) itp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Z longami to bym uwazała niektore powodują ze wygladam jak tyczka:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witam;
tez jestem wysoka mam 178 i uwielbiam chodzic na obcasach, niestey wtedy własnie czuje sie jak tyczka.I jest to dla mnie niekomfortowa sytuacja.Ale przy wzroscie 175 wcale nie musisz sie skracac.Powinnas podkreslac swój atut, chodzic prosto z piersia wypieta 175 to naprawde nie tak wiele to jest super idealny wzrost ![]() Kiedys do zdjec ubierała mnie panis tylista i powiedziała ze to jest super wzrost bo do niego kazda długosc spodni pasuje ![]() Jeden problem z głowy mnie przynajmniej nie musimy sie martwic jak niskie dziweczyny co tu zrobic zeby choc odrobine sie wydłużyć. Ale niestety taj jest od wieków_masz krecone włosy-chcesz miec proste,a jak masz proste to zabiłabys byleby miec krecone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Na pewno poziome pasy Cię skrócą. Nie mówię natomiast o bluzce w paski, ale o liniach poziomych - long wystający spod sweterka, pasek w talii itp. To dzieli figurę na części i nie ma wtedy efektu dłuuuugiej sylwetki. Sama mam dużo więcej wzrostu niż Ty, ale chyba całkiem mi z tym dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Masz bardzo ładną figurę
![]() Ale jeśli chcesz się trochę "skrócić" to powinny pomóc spodnie biodrówki, płaszcze, marynarki i sweterki z paskiem albo wiązane w talii, bluzki z rękawem 3/4 i spodnie o długości 3/4. Należy unikać spodni z wysokim stanem, ubierania się w jeden kolor, obcisłych golfów.
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja, mam 172 i mam 13 lat...tak, mówię serio i też mam z tym problem...mimo że ważę 50 (I MAM MISECZKĘ B), gdy widzę się przy moich koleżankach to czuje się jak słonica
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.