|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Potrzebuje zmiany, potrzebuje Waszej pomocy.
Zalaczam moje zdjecie i licze na chociaz najdrobniejsza pomoc. Chce w koncu w sobie cos zmienic, chce isc do porzadnego fryzjera, chce nauczyc sie malowac. Pomozecie mi?
Zaczne od wlosow. Naturalny kolor to ciemny blod z naturalnymi jasniejszymi refleksami. Ale od dawna farbuje wlosy, wczesniej na blond pasemka, teraz chce dojsc do jakiegos jednolitego koloru ktory mi bedzie pasowal. Moje wlosy siegaja ramion, i chce je nadal zapuszczac, sa geste i poddatne. Jestem dosyc niskiego wzrostu, raczej szczupla. Opalam sie szybko, raczej na zlotawo-brazowy kolorek. Oczy mam zielone, cere raczej jasna, blada, rumienie sie na czerwono. Usta, hmm, chyba nasycona czerwien, bo nie maluje ust, a juz nieraz slyszalam opinie ze mam takie soczyste, wyraziste. Dobrze sie czuje w wszystkich odcieniach niebieskiego, blekitnego koloru. Nie lubie czerwonego... Obiecuje ze gdy tylko zmienie fryzure i chociaz troche siebie, to wstawie tu zdjecie. Licze na Was. Dziekuje Edytowane przez aniany Czas edycji: 2006-09-18 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
![]()
Najpierw pytania:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144859 Bez tych odpowiedzi wiele osób nie będize mogło dać cie dobrej rady, albo sugestii... A wg. mnie, masz dlekikatny wyraz twarzy i ostre kolory (tak jak na pierwszym twoim zdjęciu) są da ciebie zbyt agresywne. Odnoście koory włosów, to może własnie taki słomiany blond z ciemniejszymi pasekami. Grzywkę zaczesuj na bok. Co do makijażu: powinien on troszke tuszować to i tamto ![]() trzeba podkreślic słodkie oczka ![]() ![]() Kurs modelowania twarzy: http://www.wizaz.pl/images/agaz/kurs_makijazu_04/ I tada dla ciebie z tamtego tematu: Cytat:
i makijaży ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]()
a to odnsnie fryzur
trzy pierwsze zdjecia to moje - różne - opropozyjce kolorystyczne for ju ![]() a trzy nastepne to zdjęćka ciekawych ułożeń. alre ówiąc szczerze, nie umiem określac typu i trudno jest moi dorać odpowiedni odcień włosów dla ciebie
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Potrzebuje zmiany, potrzebuje Waszej pomocy.
na pierwszym zdjęciu wyglądasz na trochę przytłoczoną mocną i intensywną kolorystyką. Z opisu i z drugiego zdjęcia wynika że jesteś raczej ciepła, może Wiosna. Czy Twoje naturalne włosy mają ciepłe refleksy? Byłaś blondynką w dzieciństwie? Co z oprawą oczu (brwi i rzęsy)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ania! Ty jesteś w moim wieku? Byłam pewna, że jesteś dużo starsza, dlatego nawet zaczęłam szukać jakiś poważniejszych fryzur ...
No to szukam od początku. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Grzyweczka na bok, zmieniłabym też kolor na bardziej jaśniejszy - moze coś ala szatyn ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.