|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dekoracje i gazetki na rozpoczęcie roku szkolnego
Hej!!!...Czy macie jakieś pomysły na gazetkę na rozpoczęcie roku szkolnego, dekoracje itp ozdoby??
Może macie jakieś szablony, linki stron....Nowy Rok szkolny tuż tuż niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Dekoracje i gazetki na rozpoczęcie roku szkolnego
A powiedz dla jakiej szkoły, bo wiadomo, nie zrobis ztego sameog przedstawinia dzieciom z pierwszej klasy podstawówki co Liceum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
♥
|
o tez jestem ciekawa bo niestety ja z moja przyjaciółką musimy robic zawsze gazetki spowodu tego że zawsze się smiejemy z mojego młodego wychowawcy i prowadzimy bardzo inteligentne rozmowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Pracuję w Ośrodku szkolno wychowawczym z młodzieżą gimnazjalną i zawodową-dzieci lekko upośledzone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ciuchcie,trabanty,tęcza a na jej końcu w garncu nie złoto a skarby znad morza,zasuszone trawy itp(np. podklejone na papierkach)
pociąg z pocztowek na gazetke ścienną, moze prowadzic przez caly korytarz,fajnie gdyby dzieciaki przyniosly swoje pocztowki pociag robimy tak:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.