2006-08-28, 16:22
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Blyszczyk, cien - nowe!!
Jestem w pracy i dostalam prezent - blyszczyk i cien - z Avonu. Ale nie moje kolory.
BŁYSZCZYK: Glazewear - kolor "Delish"- zdjec nie mam, bo nie mam aparatu, poszukajcie na allegro koloru, bo jest - taki pomaranczowo-rozowy, dosc ladny. Zerwalam tylko folie, zeby zobaczyc kolor, ale jak mowilam, nie jest miw takim dobrze - bo juz kiedys podobny kolor mialam i to byla wtopa, dlatego nawet go nie uzylam (nie odkrecilam nawet zakretki
CIEŃ - nie wiem z jakiej seri, jest w granatowym, kwadratowym pudelku, dosc duzy jak na pojedynczy cien, kolor - blekitny ze srebrnym pylkiem. Ten nie posiadal foli ochronnej ,ale oczywiscie jest nie uzywany.
Dorzuce do tego jeszcze naszyjnik niespodzianke i pare drobiazgow.
Wzamian chcialabym krem FRUTTINI - mleko i pomarancza, gdyz u mnie w miejscowosci nigdzie tego dostac. Fajnie by bylo gdyby ktos mi go kupil i wyslal a ja wtedy tez wysle te rzeczy ktore tutaj oferuje.
No chyba ze macie inne ciekawe oferty
Jedna prozba - by byly to rzeczy nowe, nieuzywane, badz otrzymane tak jak i ja otrzymalam te moje- tylko kolor wam nie pasuje, badz zapach, bo ja jestem alergikiem i uzywane rzeczy mnie uczulaja
|
|
|