|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki ATW
Dziewczyny mam pytanie o kosmetyki Atw. Co o nich myślicie bo ostatnio okazało się, że znajoma jest konsultantką i zachęcała mnie do tej marki (same wiecie o co chodzi niby sama natura, żadnej chemii , nie uczulają itd.). Patrzyłam w internecie na allegro niewielki wybór i podejrzanie tanio a w sklepach internetowych znalazłam jedynie w http://all4all.pl/index.php/home/cat...ki-a.t.w..html (nawet taniej niż u znajomej). Wracając do tematu to obecnie jestem w ciąży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki ATW
w KWC krem do biustu ma całkiem dobre opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ia-biustu.html
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja używam wyłącznie kosmetyków tej firmy (podobnie jak cała moja rodzina). Wszyscy mamy wrażliwą skórę, skłonną do alergii i podrażnień. Produkty ATW są naprawdę świetne. Kremu do biustu akurat nie stosowałam, ale wiem że moja kuzynka jest z niego bardzo zadowolona. Sama osobiście polecam owocowe żele antycellulitowe pod prysznic. Super smacznie pachną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki za odpowiedzi. Trochę mnie uspokoiłyście(zwłaszcza to co napisała Ki@) i postanowiłam zamówić w sklepie internetowym ten krem do biustu. Przy okazji zamawiam też ( bo to zawsze taniej na przesyłce) tą słodką ramkę na zdjęcia http://all4all.pl/index.php/home/details/103/30/upominki/ramka-do-zdj%C4%99%C4%87---bobas.html
z myślą o przyszłych dziadkach (to będzie fajny prezent ![]() Oczywiście odezwę się i podzielę się swoją opinią co do tego kremu. Cieplutko was pozdrawiam a w szczególności wszystkie przyszłe mamy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam,
krem do biustu tej firmy jest bardzo dobry,sama używałam i mam zamiar dalej to robić,jeśli ktoś ma dolegliwości związane z bolesnością piersi ,to on je redukuje-oczywiście przy dłuższym stosowaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Sama bylam kiedys konsultantka tej firmy i wiezylam w to co mi wciskano. Otoz ta firma nie jest firma naturalna. zawiera jak i inne firmy konserwanty w postaci parabenow czy formeldehydu. Owszem niektore kosmetyki sa fajne i jesli nam sluza to czemu nie uzywac.
Jednak krem do biustu odradzam do uzywania w czasie karmienia piersi. Przepraszam bardzo ale: Aqua, Homeophatic Tinctures: Heder, Abrotanii, Gemma Populi, Rosmarini, Lavendae, Macadamia Oil, Grape Seed Oil, Carbomer, Triethanoloamine, Imidazolidynyl Urea, BHA, Methyldibromoglutaronitri le, Parfum te ostatnie skladniki : Triethanoloamine, Imidazolidynyl Urea, BHA, Methyldibromoglutaronitri le, Parfum , nie powininny sie znajdowac w kosmetyku u kobiety ktora karmi piersia. Toz to same paskudne konserwanty, one sa gorsze od parabenow. ATW jest normalna firma jakich pelno na rynku, napewno nie jest to naturalna firma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Niestety,takiego działania nie zauważyłam,ale na pewno ujędrnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zgodnie z obietnicą chciałabym podzielić się z Wami moimi spostrzeżeniami co do tego kremu do biustu. Otóż używam go od prawie 2 miesięcy i jestem baaardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.