|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LRP, Vichy, Lumene, Cabotine de Gres, Aderma itp.
Mam trochę rzeczy, których teraz, ze względu na chorobę, nie mogę używać, a bez sensu, żeby leżały i czekały nie wiadomo ile.
Vichy - Normaderm Nuit, 5 ml, próbka (4 sztuki). Ystheal+, emulsja, nowa próbka 5 ml. L'oreal, pianka oczyszczająca Happyderm. Użyta kilka razy, czyli prawie pełna, świeża. Podkład Lumene w piance, nr 1 (Vanilla), ważny do 09/2007, na pewno więcje niż 3/4 z 50 ml. A-Derma, Epitheliale, cięzko określić zużycie, ale jest więcej niż połowa, gdzieś 3/4. Vichy, antyperspirant w kremie, użyty kilka razy, higienicznie, najpierw na dłoń, a potem wcirany, jak zwykły krem. Z 30 ml pewnie nadal jest ze 25. No i jeszcze: Cabotine de Gres, z 15 ml zostało jakieś 13-14. Najchętniej wymieniłabym wszystko za jednym zmachem, bo nie mam za bardzo czasu na dłuższą zabawę na wizażu. Nie szukam niczego do pielęgnacji, ani żadnej kolorówki. Wymienię się tylko na jakieś perfumy, w tym odlewki, miniaturki, próbki. Mogę też wymienić się na płyty (Lao Che, Portishead, Świetliki, Przemyk, Radiohead, Faith No More, muzyka filmowa, itp.) lub książki (literatura piękna). Edytowane przez omniama Czas edycji: 2006-09-09 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
cześć
![]() - Vichy, Capital Soleil, Ultra protection IP50+, Ecran Ultra-Fluid, świeży, ale zostało ok. 15 ml z tego co szukasz na wymianę mogę zaproponować: PERFUMY - Promesse cacharel miniaturka 5ml - Visit AZZARO mini spray 1,5 ml - CELINE FEVER 1 ml (saszetka) - CERRUTI 1881 - mini spray - zostało ok. 1,5 ml - MONT BLANC - 1,7 ml (maluśki ubytek) - Storia Isabella Rosselini - ponad połowa z 1,3 ml - Mira Bai Chopard - z wymianki, zostało ok. 1/4 spray`u miniaturki - Avon : Pur Blanca (1/2 próbki) możliwa odlewka: - Cocoon YR - Belong KSIĄŻKI - "Dziewczyny do wynajęcia" Irena Matuszkiewicz - "Znowu randka" M. Senate - "Chodźmy razem" J.L.E.Rees - "W cztery oczy" M. Woodruff - "Kochankowei i kłamcy" B. Joyce - "Kronika protowa" E. Annie Proulx - "Wspomnienia pensjonarki" L. Czarska - "Bilet do raju" J. Zającówna - romanse sztuk 2 : ) fantastyka i sensacja: - "LOST zagubieni - zagrożony gatunek" C. Hapka - MIKO E.V.Lustbader - "Burza muzgów" D.J.Skal - "Drapiezcy" G. Masterton - "Dziewczyny Buffalo" płytek brak mam nadzieję że coś sobie wybierzesz ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: LRP, Vichy, Lumene, Cabotine de Gres, Aderma itp.
oo..byłoby pięknie
![]() czyli byłyby te 2 próbeczki za Vichy Ecran Ultra-Fluid 15ml? czy coś jeszcze sobie dobierzesz? ![]() aa..ten Ultra-Fluid to jest ten kremik o pojemności 40ml? ten leciutki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
A-Derma, Epitheliale, cięzko określić zużycie, ale jest więcej niż połowa, gdzieś 3/4.
co bys chciala za to?
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może cos u mnie ? jesli chodzi o odlewki perfum, to mam sporo w kolekcji, więc oprócz tego co w watku, moga byc tez inne zapachy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Obca-Mira Bai to 1/4 miniaturki czy próbki, bo nie wiem, czy się dobrze zrozumiałyśmy, jeśli miniaturki, to oddam fluid 15 ml za nią i próbkę, ewentualnie jeszcze jakąś próbkę.
Narnijkar - szukam tylko zapachów, książek, płyt. Nic nie znalazłam w Twoim wątku. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
Mira Bai to taki mały mini-spray jak azzaro - czyli próbka
![]() to może coś jeszcze sobie dobierzesz :0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() A-Derma, Epitheliale, cięzko określić zużycie, ale jest więcej niż połowa, gdzieś 3/4. Vichy, Capital Soleil, Ultra protection IP50+, Ecran Ultra-Fluid, świeży, ale zostało ok. 15 ml. Bardzo mi szkoda, ale nie mogę używać Vichy, antyperspirant w kremie, użyty kilka razy, higienicznie, najpierw na dłoń, a potem wcirany, jak zwykły krem. Z 30 ml pewnie nadal jest ze 25. Może u mnie coś znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Lipikar Baume La Roche-Posay, cięzko mi określić zużycie, ale z 200 ml chyba nadal pozostała z połowa, balsam jest świeży, otwarty jakiś miesiąc temu i przechowywany w porządnych warunkach. Vichy, antyperspirant w kremie, użyty kilka razy, higienicznie, najpierw na dłoń, a potem wcirany, jak zwykły krem. Z 30 ml pewnie nadal jest ze 25.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jagabrz, paola ola la, basia39 - nic, niestety, nie znalazłam
Madlaine - z czego możesz zrobić odlewki? Bardzo chętnie przystałabym na taką wymiankę zapachową. Z kosmetyków właściwie tylko perfumy mnie teraz interesują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
oj, może napisz czego szukasz, albo przynajmniej jaka rodzina zapachów Cię interesuje, moja kolekcja jest dość spora, a nie za bardzo mam teraz czas wypisywac kilkadziesiąt nazw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Od dawna poszukuje limitowanych wersji Ultravioletu, ale to już nawet pisać mi się nie chce...
A poza tym lubię ciepłe, słodkie rzeczy, nie znam się na nutach ![]() Jak widze listę, to wtedy pamiętam, co chciałam wypróbować, a tak... hmmm, to może tak, bardzo lubię Innocenta, Desnudę, Pure Wish, Enjoy, Charles Jourdan The Parfum, Le monde es beau, L'eau par kenzo, może będziesz znała coś, co by mi mogło wpaść w nos. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
z rzeczy wymienionych przez Ciebie mam Pure Wish
![]() ![]() postaram się sklecic listę, na razie możesz zerknąć do tego postu, co prawda wiele się zmieniło, ale cos tam jeszcze z tego mam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...2&postcount=19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
omniama własnie zdałam sobie sprawę (nie wiem, jak mogłam źle przeczytać
![]() ![]() część z mojej kolekcji jest tutaj - nie wszystko aktualne, ale sporo jeszcze z tego mam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...2&postcount=19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wybrałabyś coś z tych książek lub z innych rzeczy?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136285 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
puk puk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ZIelona30 - nic nie znalazłam.
Obca wymiana aktualna, tylko do tych dwóch próbeczek poproszę jakąś jeszcze jedną niespodziankową, ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
JA chetna na wszytko:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143583 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hmmm...mnie u Ciebie interesuje bardzo cień Bourjois, paletka Revlona, kulki rozświet. i Sensi. Co z tego oddałabyś za moje rzeczy? (rozumiem, że cabotine de Gres też Cię interesuje, tak?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Oj, Sensi zdecydowanie wiecej warte niz Cabotine.. wiec odpada Sensi (moge zrobic ewentualnie odlewke 6ml) U Ciebie procz podkladu Lumene wlasciwie wszytko by sie przydalo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.