|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ulubione piosenki do tanczenia:-)
Tak jak w tytule
![]() ![]() Oto moje typy ( kolejnosc przypadkowa) : Lulu and the luvers- shout Gibson Brothers- Cuba 2 unlimited- no limit Bellini- sama de janerio Abba - waterloo Adriano Celentano- Azzuro ![]() Beach Boys- I get around UB40 - Uh la la song Fun Factory - Celebration, I wanna be with you Alexia- uh lalala Corona- be my lover dave Clark Five - do you love me ( ew. wersja the contours) ![]() D. Russos - Una paloma blanca ![]() Erika - I don't know Dion- Runaround Sue ![]() Mojito- eo ea Dr Alban -sing Hallelujah Eruption - one way ticket Freddy Mercury- living on my own Grease- grease lighting ![]() 2 elvisa- I wanna be your toy Miranda- vamos a la playa Ottawan - d.i.s.c.o Paradiso- bailando Passion Fruit- the ding dong song Cancan w obojetne jakiej wersji ![]() the shorts- comment- sa va Vengaboys- boom boom boom Little richard- good golly miss molyy ![]() Chuby Checker- Let's twist again ![]() ELO- rock& roll is a king Kaczuchy ![]() Pozniej dopisze kolejne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulubione piosenki do tanczenia:-)
hm,dużo tego jest ale powiedzmy ze wypisze pierwsza lepsza ktora przyszla mi na mysl-Tytulowa piosenka z serialu "Friends"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
tez lubie
![]() ![]() czesto tancze przy: Haddaway- What is love Squeezer- Blue Jeans Vengaboys- Boom Boom Boom La Bouche- Be My Lover Andrea- Time To Pray No Mercy- Where do You Go Boney M- Daddy Cool John Scatman- Scatman’s world Loona- Bailando Kaoma- Lambada John Scatman- Scatman La Bouche- Where Do You Go Ace Of Bace- It’s A Beautiful Life ATC- Around The World Boney M- Daddy Cool Boney M- One Way Ticket Mousse T- Horny Dirty Dancing- Dance Like This Madonna- Hung Up Madonna- Sorry Mr. President- Coco Jambo Daft Punk- One More Time Mel C- I Turn To You SNAP- Rhythm is a dancer Venagboys- Kiss Bob Sinclar- Love Generation Hi Tack- Say Say Say (Waiting For U) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze ktos dolozy cos jeszcze fajnego? Zblizaja sie Andrzejki i sylwester i chcialabym sobie skompletowac fajny zestaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moje ulubione to
Dance like this-z Dirty Dancing 2 Dance with me-Debelah Morgan I like it-Narcotic trust Check on it-Beyonce Don't cha-Pussycat Dolls Kołysanka-Sumptuastic Rock down to-Velvet Kylie-Akcent My humps-Black Eyed Peas ...hmm to chyba na razie tyle, nic innego mi się nie przypomina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wszystkie piosenki z filmow o tematyce tanecznej typu Dirty Dancing 2, step up, itp. no i kawalki gdzie np. na jakis filmach tancza do nich
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
mi do glowy w tym momencie przychodzi tylko jedna taka piosenka: "loose my breath" d.c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.