|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Klasyczne, dobre fotele... gdzie dostanę?
Mam nieduży pokój (12 m2), regał na dłuższą ścianę, łóżko na krótszą i 2 drzwi 'kaleczące' pozostałe ściany... Mam jednak miejsce na fotel, jako że dużo czytam- niewątpliwie mi się przyda... Szukam czegoś takiego- ht tp: // republika.pl/blog_fz_36934/44426/tr/pypacoffe.jpg - to akurat zdjęcie z coffee heaven, fotel nieraz wypróbowany. Interesuje mnie klasyczny, z prostym wzorem, z materiału, muszą być takie boczki i fajnie byłoby, gdyby był równie wysoki... W sieci jednak widzę wysyp pufek, typowych fińskich foteli i rattanowych... Gdzieś jeszcze takie produkują?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Klasyczne, dobre fotele... gdzie dostanę?
Cytat:
![]() linka nie działa ![]() o uszatki chodzi? http://www.dekoria.pl/offer/product/121/Fotel jak tak, to nie znam nikogo kto za pińcset je sprzedaje, do tej kwoty masz Ikea: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09830490, http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59873873, Bodzio: http://www.bodzio.pl/Fotel-Alka-Flok...1,pr,lang.html i może All albo ebay.
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Sorry, jestem studentką, nie wyobrażam sobie wydawania więcej na fotel niż 500 zł. Znalazłam jeden za 413 z kurierem (w tym 100 zł wysyłka właśnie), ale to nie jest dokładnie to, czego szukam.
Więc tak, czegoś takiego szukam (ten z dzieckiem) ew. czegoś takiego: (ten w empiku) A znalazłam coś takiego: (fotel w "śnieżki"). Z uszów mogę zrezygnować, ale fotel musi mieć minimum 100 cm wysokości- ja mam prawie metr osiemdziesiąt, a to fotel ma być do odpoczywania, nie do ładnego wyglądania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Allora, chodzi Ci o uszaka typowego, ale w tej cenie go nie dostaniesz. Czyli zrezygnowałaś z uszów i chodzi o to żeby fotel był wysoki i wygodny. Ten w śniezki jest ok, jeśli faktycznie za mniej niż pińcset to super. Obawiam się, że poza tymi, które Ci podałam nic taniego nie znajdę. Jedna sugestia od osoby 1,78m - na fotelu (i sofie) warto usiąść, szczególnie kiedy się ma ograniczony budżet - kupić coś na czym jest piekelnie niewygodne to wbrew pozorom strasznie łatwa, typowa i częsta sprawa. Trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Inna klientka - bardzo poważana osoba zresztą - zgarnęła 6 fantastycznych starych krzeseł rodem z lat 80tych (kształtem bardzo podobnych do tego typu krzeseł http://www.cubeonline.pl/gliss-900.html) ze ..... śmietnika. Komuś okazały się niepotrzebne, a ona nimi była zachwycona. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Mileno, w Płocku nie ma czegoś takiego jak antykwariaty z meblami czy coś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
spróbuj może na gumtree.pl . W tej kwestii nie orientuje się niestety, ale jeśli wpadnie mi coś między oczy w necie, to dam znać. Powiem Ci jeszcze , że w Krakowie, gdzie mieszkam faktycznie jest pełno takich miejsc, gdzie za grosze możesz kupić fajne stare meble, natomiast pochodzę z małego miasta , gdzie co tydzień odbywało się coś takiego jak targ
![]() W małych miastach (a Płock chyba zreszta do najmniejszych nie należy) są też komisy meblowe, może tam warto uderzyć? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Płock nie jest najmniejszy, ale kino mamy dopiero od 3 lat
![]() ![]() Moja znajoma chyba coś znalazła... jutro idę i zobaczymy ![]() Marzę o takim fotelu, jestem nastawiona bardzo na kupno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
A może rozchodzi się o coś takiego jak w załączniku? Te fotele są chyba po 300 zł jak się nie mylę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
A może rozchodzi Ci się o coś takiego jak w załączniku, z tego co pamiętam to kosztuje około 300 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Wysokie do czytania do nadałyby się xxx - oba super wygodne, a wiemy że o cenie da się tam dobrze pogadać
![]() Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2014-12-21 o 18:59 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.