|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: LRP, Max Factor, BeYu, ...
Niestety nic.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
connie, podoba mi sie u Ciebie pare rzeczy, zajrzysz do mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie parę kosmetyków ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za
lakier do zdobienia paznokci LEMAX, morski/szafirowy, - 4 x colour adapt, natural 70, nie ma daty wanosci jest bardzo dlug i kod, jka ktos chce to podam - 2 x podwojny komplet: color adapt 70 natural + 75 golden (waznosc jak wyzej) - 3 x komplet Flaweless Perfection: dwa kroki: krok 1 - baza, krok 2 podklad (70 natural) (waznosc: jak wyzej) ewentualnie jak znajdziesz cos wiecej 7) Zel samoopalajacy do twarzy i ciala L'oreal SUBLIME BRONZE, dziala wygladzajaco, wzbogacony witamina E. Kupiony tego lata w Douglas. Uzyty dwa razy. Ubytek widoczny na zdjeciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ojej connie, duzo rzeczy mi sie u Ciebie podoba, a im wiecej patrze, tym iecej ich jest
![]() a więc: ![]() Zel samoopalajacy do twarzy i ciala L'oreal SUBLIME BRONZE, dziala wygladzajaco, wzbogacony witamina E. Kupiony tego lata w Douglas. Uzyty dwa razy. Ubytek widoczny na zdjeciu. Krem Avene: Tinted cream, krem tonujacy, SPF 50+, Data waznosci: 09.2008, wazny 12-cy od otwarcia (mam go z wymiany, poprzednia osoba go nie uzywala, bo z probek wiedziala, ze dla niej jest za ciemny, ja uzylam kilkanascie razy), otwarty w maju, trudno ocenic zuzycie, wydaje mi sie, ze jest ponad polowa opakowania, w pudelku, z ulotka, link do wymiany z ktorej mam Avenke: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1828737# post1828737 woda termalna LRP, GPW, 50 g, nieowierana 2 x mus poziomkowy do ciala z kompleksem odzywczo-nawilzajacym (waznosc: 04 2007) (po 7 ml) Filtr: Photoderm AKN Spray SPF 20, biodermy (silna ochrona przeciwsloneczna skóry tłustej,trądzikowej oraz skóry ze skłonnościa dopowstawania zaskórników). Kupiony w maju zeszlego roku, stal spokojnie w łazience,uzyty z 5 razy na twarz (ubytek niewielki, poczatkowa pojemnosc to 100ml), data ważności: 02/07. Gdyz mozliwe, ze fitry stracily swoja wartosc.Spray - czyli niby szczelne zakniecie, ale jednak troche postal. Niemniej data waznosci jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.