|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
obsługa "Osinki"
Na początku chcę wszystkich Was serdecznie przywitać.
![]() Jestem tu nowa ale już mi się podoba. Nie "odmeldowałam" się na forum plotkowym bo nie plotki mnie do Was sprowadziły tylko chęć uszycia spódnicy babanówki. Znalazłam już stosowny wątek, trafiłam na "Osinkę", ściągnęłam ten specjalny program, próbowałam ściągnąć wykrój i tu zaczęły się schody. Nie umiem tego zrobić. ![]() Drugie pytanie, też techniczne, dotyczy tego forum: nie wyświetlają mi się zdjęcia i nie umiem tego zmienić. A też chciałabym popodziwiać figurę Wiśni w bananówie. ![]() Jeśli możecie, pomóżcie proszę. Pozdrawiam, Ania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: obsługa "Osinki"
plik jest spakowany w zipie, przynajmnij u mnie tak było... rozpakowałam i otworzyłam pilk (ten rozpakowany) za pomocą tego programu do robienia wykrójów, potem to już jakoś poszło... Nie zanm się zupełnie na ruskim, więc nic mi po instrukcji obsługi, która jest zamieszczona na stronie
![]() Jeśli uda Ci się otworzyć ten plik, to mam prośbę, jeśli oczywiscie wiesz jak to zrobić, jak wydrukować krój w skali 1:1, tak, żeby nie drukować każdej karti osobno? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.