|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CHANEL jesien 2006
Czy ktoras z Was jest juz moze szczesliwa posiadaczka cieni z tej kolekcji? Chodzi mi o ten pojedynczy rozowy i paletke 95 Sparking Satins. Ogladalam wczoraj w Douglasie, cuuuuudne sa.
Czekam na Wasze wrazenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CHANEL jesien 2006
oj ja wczoraj chyba sie zakochałam we wszystkich propozycjach jesiennych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mi sie strasznie podobają nowe pryzmy givenchy i paletka YSL o ranyyy ![]() jutro wypłata ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jak zobaczyłam Pink Lame w gazecie (wrześniowy TS- piękne makijaże), od razu się zakochałam
![]() Czwóreczki też mnie trochę rozczarowały- zbyt brokatowe, chociaż kolorki śliczne. Za to nowe odcienie różu są piękne- niby intensywne, ale nałożone na skórę wyglądają bardzo subtelnie. Brakowałao mi takich odcieni w palecie Chanel (zimny słodki różowy i różowo-brzoskwiniowy). Na stronie Sephory cała kolekcja: http://www.sephora.com/brands/chanel...ra/chanel-um#8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie - po przetestowaniu stwierdzam ze cienie z paletni nie daja koloru tylko blyszczaca poswiate - no poza czarnym. Sa malo wyraziste.
Na trwalosc pojedynczego cienie nie narzekam ale tez mnie nie powalil - w ogole dla mnie wszystkei cienie slicznie wygladaja na dloni bo juz na oku niekoniecznie. Roz rzeczywiscie sliczny, ten roz cukierokowy wydaje sie mocny ale daje piekna blyszczaca poswiate. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Z całej kolekcji najbardziej zainteresował mnie cień-rozświetlacz Pink Lame. Wymacałam go już na żywo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.