|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Usa New Jork!!!!!!!!!praca!
Hej Dziewczyny!Co jakis czas niesmialo zagladalam na forum "Emigrantki" i przyznaje,ze to bardzo fajna sprawa
![]() Nigdy nie sadzilam,ze bede opuszczac nasz cudowny kraj w poszukiwaniu lepszego(czyt.lzejszego)z ycia...Nigdy przynajmniej nie mialam takowych zamiarow...Za 1,5 miesiaca bede w USA.Wiem,ze bedzie ciezko,zdaje sobie z tego sprawe,ale mimo to ryzykuje.Prosba do WAS Kolezanki-jesli ktoras moze pomoc w poszukiwaniu pracy-bede wdzieczna ![]() ![]() ![]() ![]() Jak cos to dwajcie na priva.Buziole dziewczyny i trzymajcie sie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Usa New Jork!!!!!!!!!praca!
Mysle, ze jezeli chcesz, zeby ktos ci odpowiedzial, powinnas napisac cos o sobie. Jakie masz kwalifikacje, jaka szkole skonczylas czy masz doswiadczenie i jakie znasz jezyki, i szczegolnie jak z twoim angielskim.
Napisz tez czy tylko NY wchodzi w rachube. Wtedy moze ktoras z dziweczyn podsunie ci jakis pomysl, a tak, to nie wiadomo za bardzo ani co, ani jak.... Pozdrawiam i powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Poulette masz racje-powinnam napisac cos na swoj temat.Otoz trzy lata pracowalam w gabinecie stomatologicznym,mam odpowiedni dyplom.Zajmowalam sie gabinetem,asystowalam,wyk onywalam samodzielnie proste zabiegi na pacjencie.Z wyksztalcenia jestem Hig.Stomat.Moj angielski jest slabiutki przyznaje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie i teraz wszytsko jasne.
Niestety ja nie mam jak ci pomoc. Mieszkam bardzo daleko od NY....i nie znam nikogo poza Oregonem.... A masz wize z pozwoleniem na prace w Stanach ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witajac
mozesz poprzegladac ogloszenia o prace na stronie www.bazarynka.com albo tu http://www.ny.pl/index.php?o=og/og_show/4 warto tez gazety przegladac, ale ostrzegam przed polskimi agencjami pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.