|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Duży Problem
Mam problem, tzn. ja i mój chłopak... Kiedy chcemy się kochac i prowadzimy gre wstępną wszystko jest ok, ale gdy mój chłopka pomyśli choćby o tym, że juz muszi założyc prezerwatywę, to mu opada i za nic nie dojdzie do stosunku. Czy jest na to jakś rada?? Czyt któryś z panów kiedyś tak miał?? Pomocy!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Duży Problem
wydaje mi się, że chłopak za bardzo się stresuje zaistniałą sytuacją i przez to nie może dojść do stosunku. zapewniaj go, że nic się nie stało, próbuj podniecić znowu i na pewno Wam się uda. przynajmniej tak myślę
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Próbowaliśmy 3 razy i znów to samo, jest mu jest z tym ciężko, bo czuje się beznadziejny, wie, że tak nie jest wcale... Jestesmy na prawdę szczęśliwą parą...Zastanawiam sie nad zmiana antykoncepcji, ale co jest na prawde skuteczne?? Choć wolimy, ten sposób, ale on tak nie moze...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
to może zdecyduj się na pigułki?
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Byc może bede nie długo brała, bo mam niereguralne miesiączki... Tylko, że nie chce brać ich ciągle, jedynie tyle ile zaleci mi lekarz...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Pisałas, żeby go znów podniecic, owszem podnieciłam, było ok... miał założyć prezerwatywę i .. znów to samo-opadł.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
to może Ty spróbuj wyręczyć Go w zakładaniu prezerwatywy- może wtedy nie opadnie
albo zaskocz go- zajmij się nim, niech sobie zamknie oczka, odpłynie, a wtedy Ty- chyc i prezerwatywa na miejscu
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Musze przyznac ze mialam kiedys podobny problem z moim TZ , fakt ze minol dopiero wtedy gdy zaczelam stosowac inne srodki atykoncepcji takie jak pigulki , ale gdy meczylismy sie jeszcze z prezerwatywa to zawsze stram sie jakos wyreczyc go w zakladaniu oponki
np ustami..... sprawdzona metoda
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Musiałabym sprubowac...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Spróbuj zakładac prezerwatywę ustami...myślę, że to powinno pomóc
chyba na każdego faceta zadziała to tak samo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.