|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do czego to nosić?
Kiedyś kupiłam sobie taką bluzę widoczną na zdjęciu.
Może wygląda na nim trochę niezgrabnie ale to dlatego, że pod nią założyłam jeszcze 3 inne koszulki ![]() JAk widac na zdjeciu jest jasno zolta, na suwak i z tylu ma kaptur. Czy to jest jeszcze modne? A jesli tak z czym to nosic zeby wygladalo fajnie? Szkoda mi tej bluzy bo jest z DKNY i w sumie nigdy nie byla zakladana bo nie mialam pomyslu z czym to laczyc ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Do czego to nosić?
lepiej jej juz nie nosić
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jeśli bluza Ci się podoba to powinnaś ją nosić. dzisiaj praktycznie jest wszystko modne, a sama bluza jest niczego sobie. jest to bluza sportowa, więc powinnaś ją nosić do sportowych ubrań. jeśli masz jakieś bojówki, np zielone/szare/brązowe, to myślę, że powinno to pasować. oczywiście potrzebne będą jeszcze sportowe butu (np. adidasy) i sportowa torba. jesli boisz się takiego zestawienia, to najbezpieczniej nosić ją do jeansów, bo do nich wszystko pasuje. a jak będzie na dworze chłodniej to noś ją pod jeansową kurtkę (tylko kaptur wyciągnij na wierzch)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
przyznam szczerze,ze nie jest za specjalna i nosić ją dlatego,ze jest z DKNY
![]() a co do sposobu zakładania-myslę że możesz ja optycznie wydłużyć-wysmukli Cie to również-zakładając pod spod dopasowaną koszulke białą, troszke dłuższą nie wiem czy dobrze radzę,ale jeśli mam cos fajnego a niekorzystnie wygląda bo długosć "ni w te, ni we wte" to wydłużam to zawsze-bo staram sie maskowac bioderka akurat ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
bluza jest dosc krotka i skraca optycznie dlatego polecalabym noszenie pod spod bluzki long ( paseczki,moze byc gladka) to cie wyszczupli i wyciagnie oczywiscie do tego mozesz zalozyc jeansy tudziez spodniczke i bucik na obcasiku
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Do dżinsów wszystko chyba pasuje.I tak jak radzi kariera, pod spód zakładaj obcisłą ,dłuższą bluzkę.Bluzka może być z długim rękawem.
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wyglada jak za mala.
jesli juz nosilabym ja tylko przy sportowych okazjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bluza mi sie nie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
bluza wygląda jak zabrana młodszej siostrze...i jeszcze to logo ;/ generalnie jestem na
![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pare razy trafiały mi się w lumpeksach rzeczy niezłych firm (w tym dkny) ale były tak beznadziejne, że szkoda kasy. Ale jak ci się bluzka bardzo podoba proponowałabym coś dłuższego pod spód.Najlepiej koszulke dobrana kolorystycznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja bym tej bluzy nie nosiła, a jednym z powodów jest właśnie to, że jest to bluza DKNY, ten napis jest przerażający, bluza w brzydkim, spranym kolorze, raczej nałożyłabym na weekendowe spotkanie z przyjaciółmi na działce, przy grillu, ognisku...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.