![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Lubicie torebki LV?
Coraz częściej się o nich mówi, pisze, pokazuje je, można powiedzieć niezły szał jest na nie
![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc - nie lubię tych torebek ze znanym motywem "tła"(na fotkach), wyglądają na "masówki", a ich ceny potrafią nieźle szokować. Czy jestem odosobnionym przypadkiem i tylko ja NIE LUBIĘ torebek od LV czy jest jeszcze ktoś na tym forum? A dziewczyny, którym się podobają - za co je lubicie? I czy macie takie w swojej kolekcji? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wiele hałasu o nic.
|
Dot.: Lubicie torebki LV?
Nie chcę tu obrażać niczyjich uczuć, ale śmiać mi się chcę z tych wszystkich dziewcząt ganiających obecnie z podróbkami tych torebek, osobiście uważam że bez sensu jest kupować podróbkę czegoś na co mnie nie stać, podobne zdanie mam o ciuchach z napisami D&G czy Chanel, jest to dla mnie po prostu oszukiwanie siebie, ale każdy ma prawo do swojego zdania, wyboru czy stylu.
Osobiście niektóre modele naprawdę mi się podobają, chętnie poszerzyłabym taką torebką moją kolekcję ale z tym muszę jeszcze trochę poczekać ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ojj przeciez tu nie ma nic ladnego tyle ze cala torebunia w znaku LV...a te bluzeczki na miescie z napisem D&G po 50 zl..no po prostu żenada.Krotkie takie,material byle jaki ...no comment.Stop podrobom.
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Podobają i się . " Te droższe" widać że są porządnie wykonane i mają ciekawe wzornictwo
![]() Tylko czemu wszędzie te znaczki LV ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Znowu wątek o LV i znowu muszę zabrać głos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wpadła mi w oko jeszcze taka żółciutka torebeczka z tej firmy- dostępna w ich kolekcji. Inne torebki tej firmy mi się nie podobają.
Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. Edytowane przez besciara Czas edycji: 2007-04-20 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja jestem szczęśliwą posiadaczką orginalnej torebki LV zakupinej na wyprzedaży w Wiedniu mimo że jest malutka kosztowała fortunę ale była to moja wymarzona i wytęskniona więc nie żałuję. Niestety często spotykm się z pogardliwym spojżeniami osób które myślą że mam podróbę- i strasznie mnie to wkurza. Ale ja nie kupuję bluzeczek D&G na placu - to totalna wiocha bo przecież oczywiste jest że takie marki nie wypuszczją "takich" ciuchów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Obszerny wątek o torebkach i innych gadżetach LV już istnieje.
Po co więc znów kolejny jest dublowany, wyszukiwarka nie gryzie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przyznam ze niektore naprawde mi sie podobaja
![]() a tu załanczam obszerny wateczek bo tych torebeczkach http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=torebki
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Moda na torebki sygnowane logo LV weszła do Polski jakieś 2-3 lata temu, więc raczej trudno powiedzieć o tym, ze jest to świeżutki trend
![]() ![]() Teraz natomiast kręcą mnie (jeśli już wogóle znane marki, ogólnie jestem zwolenniczką torebek hand-made ![]() ![]() LV zdecydowanie wyszedł z mody....jest już troszkę przestarzały, zwłaszcza modele z brązowym tłem...każdy ma podróbkę (niestety mało kogo stać na oryginał ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Szukałam podobnego tematu, ale go nie znalazłam... a ten wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=toreb ki jest trochę inny, bo mi chodzi tylko o to, czy podobają się wam wizualnie te torebki?? Nie wątpie, że oryginały są porządne, ale mnie jakoś nie przekonują- sprawdzam czy jestem wyjątkiem, bo widzę, że wiele z was je lubi. Takie samo zdanie mam na temat noszenia podróbek D&G- są tandetne. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
a ja mam 2 torebki LV jedna dostalam jako prezent od rodzicow, a druga kupilam sobie sama i jestem z nich bardzo zadowolona, sa ta wykonane solidnie oryginaly, ale dla slicznych torebek moge zabic
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O qrde ...
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
to byl zart
...co najwyzej moge troche pomaltretowac ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A mnie się nie podobają. fasony jakich wiele, logo na wierzchu (nie cierpię tego), które w dodatku sprawia, ze te torby są wszystkie do soiebie podobne. Może i są porządnie wykonane, ale czy to usprawiedliwia ich szloną cenę?
jak dla mnie to kolejny sztucznie wypromowany produkt i masówka na wielką skalę. dziewczyna w wątku z linka Agi pisze, że wydała na PODRÓBĘ 400 zł. Nie rozumiem tego. Za tą cene mozna mieć piękną i oryginalną torbę ze skóry a nie nabijac kabzę nieuczciwym Chińczykom... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Osobiście nie przepadam ze względu na te znaczki, nie lubię napisów, nie lubię widocznego logo ani metek czy na ubraniach, czy na torebkach. Jeli już mam markową torbę, to jest rozpoznawana ze względu na fason a nie firmę.
Poza tym LV to teraz wręcz masówka, oczywiście podrabiane LV - w kazdym sklepie, na każdym bazarku i na każdym ulicznym straganie za granicą można kupić LV. Pamiętam, jak we Florencji zobaczyłam prawdziwą i podrabianą, ten sam model - nie do odróżnienia. ![]() Krótko mówiąc - nie widzą mi się. Ale żółta wklejona przez Beściarę - cudo ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Czyli jednak nie jestem sama
![]() Praktycznie rzecz biorąc, fasony tych torebek są bardzo nijakie i zwykłe czasami wręcz... i wiele niefirmowych torebek jest ładniejszych, niż te od LV ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubie.Razi mnie to logo LV właśnie.I nawet jakbym dostała orginał to raczej bym go sprzedała niż nosiła(zresztą co mi po torebce za ileś tam tysięcy
![]() Niektóre fasony są nawet ok gdyby nie ten znaczek no i wszedzie te torebki teraz są |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
obleśne ,a le w sam raz dla kogoś kto lubi się obnosić z metkami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
To chyba chodzi o to, że te torebki są takie drogie - bo gdyby Louis Vuitton był jakąś tam zwyczajną firmą i sprzedawał takie same torebki za 30-50zł, to pewnie nie wyróżniałyby się one z tłumu. Grunt to wyrobić sobie markę i ustawiać jak najwyższe ceny- wtedy popyt gwarantowany...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
to wszystko chodzi o to,zE louis vuitton to klasyka .nosily je juz kobietki kilkadziesiat lat temu.a sama firma to juz ma pewnie ze 100 lat albo i wiecej.to tak jak z Levisami.
![]() a co do podrob to jakbym miala juz kupic LV to tylko orginalna.a jak ie to wole niemiec wcale.trzeba chyba zbierac do skarbonki,bo przez te watki o LV to sie napalilam jak szczerbaty na suchary.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś uwielbiałam oglądać, zapisywać zdjęcia tych torebek, ale teraz mi już zbrzydły, za dużo ich na ulicach
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj przechodziła obok sklepu firmowego. Na wystawie było pare torebek i toreb podróżnych (przypomniał mi sie odrazu ten wątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ble...nieeee :/
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej!!!!
![]() ![]() a jak Wam Się podoba ta Torebka:::: ![]() ![]() http://allegro.pl/item126478661_terr...korale_i_.html przepraszam ze odbieglam od temetu ale chcialbym znaćwaszą opinie. buziakikkkkkiii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mnie w ogole sie nie podobaja i nie mam pojecia co ludzie w nich widza:/ no oprocz marki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mama mi mówi ze brzydka...hmmm sama już nie wiem.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dla mnie okropna:/ dlatego ze wyglada jak typowa bazarowa mimo ze terranova
![]() no ale to ty bedziesz z nia chodzic nie ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie jakas taka troche tandetna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.