|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() A kto się w ogóle nie odchudza?
Ja na przykład
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: A kto się w ogóle nie odchudza?
Ja tam sie nie ochudzam :P i tak jakby mnie zwazyc to pewnie by sie okazalo ze mam niedowage
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Oooo... cóż za swojski wąteczek
![]() Ja się w ogóle nie odchudzam, nie odchudzałam i mam niejasne przeczucia, że moment taki nigdy nie nastanie. Jem wszystko jak leci, nie oszczędzam sobie - a co?! Trawienie mam doskonałe, spalanie widocznie również bo nic nie przybywa. Mogłabym mieć podejrzenia, że mam jakąś lewą wagę ale rozmiar nowo kupowanych ubrań mówi sam za siebie - od lat 34/36 ![]() Czasem chciałabym przytyć, na kuleczkę ale cóż - natura poskąpiła ![]() Do Nieodchudzających się Wizażanek przystępuję w pełni zasłużenie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja też nigdy sie nie odchudzałam i nie zamierzam ...jem to na co mam ochote, nawet teraz wzieła mnie mała chętka żeby cos przekąsic
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
no to nie pozostaje mi nic innego...jak tylko pogratulować i pozazdrościć wam dziewczyny
![]() ![]()
Nie bój się zrobić wielkiego kroku... nie pokonasz przepaści dwoma małymi... David Lloyd George Patryk urodził się 11.11.2007 r. ![]() ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200711111762.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Przydałoby się, ale nie chce się
![]() ![]() ![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Wiecie ja tez nosze rozmiar XS, S lub 34, 36 ale moja figura pozostawia wiele do zyczenia :P Zazdroszcze Wam, że tak wszystko jecie i nie tyjecie
![]() Ale już zmykam i nie wcinam się do Waszego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ja w chwili obecnej sie nie odchudzam ale jem zdrowo wiec tak jakby jestem na zdorwej diecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
I ja się nie odchudzam, ale to nie znaczy, że jem, co popadnie, że ochoczo sięgam po "śmieci" i że nic ze swoim ciałem nie robię.
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja również nigdy w życiu się nie odchudzałam. Kiedyś nawet próbowałam przytyć, a że mam bardzo szybką przemianę materii nigdy mi się to nie udaje. Przy wzroście 171 ważę 52 kg i kiedyś pielęgniarka sądziła, że mam anoreksję <hahaha>. Jedzenie sprawia mi ogromną przyjemność i cieszę się, że nie muszę sobie niczego odmawiać. Smutno mi kiedy patrzę na wszystkie dziewczęta wmawiające sobie, że są grube i nie mogą tego ani tamtego zjeść.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja rowniexz sie nie odchudzam i mam nadzieje ze w przyszlosci tez nie bede musiala. Pozdrawiam
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja również nigdy sie nie odchudzałam i nie odchudzam (a nawet w ostatnim czasie staram sie troche przytyc, ale marnie mi to wychodzi;/)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja także nigdy się nie odchudzałam i nie odchudzam...jem co popadnie...nie wiem czy bym mogła zrezygnować z jedzenia dla jakiejś tam diety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
ja sie nie odchudzam...
bo jestem chuda... wrrr... chce troche wiecej kilogramów ![]() ![]() duzo jem....i nic...buuu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja sie odchudzam pol zycia ale jakos nic nie slchudlam - wrecz przeciwnie
![]() Nie mam az na tyle silnej woli zeby w koncu to czaczac.trwac w tym i konczyc.Ale mowi sie trudno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja sie absolutnie nieee odchudzam. Chcialabym przytyc pare kilo i dlatego chodze na Fitness
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
ja też się wogóle nie odchudzam i nigdy tego nie robiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ze mnie też
![]() I dlatego się nie odchudzam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja również się nie odchudzam. Kiedyś owszem i z perspektywy czasu wiem, że odchudzanie w porównaniu z budowaniem jest o wiele "łatwiejsze".
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ja
![]() I nie mam zadnego doświadczenia ![]() Przez większą część zycia przypominałam szkielet (mimo bardzo solidnego apetytu). Przytyc do normalnej wagi udało mi sie dopiero jak zaczęłam treningi karate (nie były sczegolnie męczace, ale ok. 10 kilo w miesnie poszło ![]() ![]()
"tall dark figure like a shadow against the stars(...) there were two eyes, very cold, though lit with a pale light that seemed to come from some remote distance. Then a grip stronger and colder than iron seized him. The icy touch froze his bones and he remembered no more." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witam i dołączam do grona nieodchudzających się
![]() Jem co i ile chcę. Nie jestem jakaś strasznie chuda, ale za to drobna -mam niecałe 160cm wzrostu i noszę rozmiar 34 (w porywach 36) czy tam S lub XS. Często kupuję rozmiar M bo nie lubię zbyt obcisłych ciuchów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.