![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ana sprząta II ;)
NIEAKTUALNE
WYMIENIONE I. Sylwia.gda: 1) ArtDeco, Natural Finish Foundation, podkład, odcień nr 24 (jasny beż) - zostało 65%. 5) Yves Rocher, Luminelle, cień rozświetlający, odcień Champagne, zużycie nie większe niż 5-6% 8) Ziaja Pro, Maseczka wzmacniająca 2.051 z linii gabinetowej, 250 ml, nowa II. Tasiemiec: 6) Maybelline, Dream Mousse Shimmer, rozświetlacz w musie, odcień 01 Porcelain, parę razy maźnięty palcem - zużycie znikome 1) Avon, Planet Spa, Brazilian Rainforest, Oxygenating Face Mask, zostało 20-30% 3) Oriflame, Rose Face Mask, zostało 50% III. Editaphx: 7) Italian Beauty, Cinema Maquilage, cień sypki, odcień nr 18 miedź, użyty czterokrotnie 8) Inglot Sprint Superstar, odcień nr 100*, iskrzący milionem drobinek fiolet, użyty raz IV. Ala21: 6) Guhl, Sun Care, After Sun Instant Repair, odżywka do włosów, zostało dobre 80% 14) Thicker Fuller Hair, Miracle Thickening Serum, do włosów, 2x6 ml 15) Zero Frizz, Corrective Hair Serum, do włosów, 4 ml V. Shachownica: * MilMil, Odżywka do włosów ziołowa 3) Avon, Nail Experts, Strong results, pozostało 50% * L'Oreal, Glam Shine, nr 11 * Oriflame, Rose, tonik VI. Biała_Małpeczka: 26) Guerlain, Divinora, Blush Eclat, odcień nr 525 herbaciany róż, użyty trzykrotnie 5) Vichy, Lipocure, 7 ml 6) Vichy, Capital Soleil, Ultra protection, IP60 + UVA ultra, do ciała, 7 ml VII. A-Sea-Of-Honey: 4) Bourjois, Pastel Lumiere, Pearl Eyeshadow, odcień nr 43 Prune Captivante, zużycie nie większe niż 6-7% 24) Maybelline, Shimmer Powder, sypki puder rozświetlający, użyty dwukrotnie, brak puszka VIII. Olunias: 16) Sephora, Prasowany puder rozświetlający, l20 rose/pink, dwa razy maźnięty pędzlem, zużycie znikome 7) Vichy, Novadiol Contours, Lips and Eyes, 1,5 ml Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2006-09-09 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ana sprząta II ;)
Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy to by cie zainteresowało, ale mam Małego Księcia w twardej oprawie z rysunkami, i fregmenty don kichota...
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A czy szukasz może "Diabeł ubiera się u Prady?"
![]() i dodatkowo mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136181 Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2006-08-16 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129878
moze znajdziesz cos wzamian za zestw mgielka i balsam avon i blyszczyk avon rose beam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz spadam do domu, potem napisze co mnie interesuje ![]() Edit: czy cien champagne yr jest prasowany, czyli tradycyjny, czy sztyft? I jaka jest pojemnosc maseczki ziaja pro? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Witaj,
mam piankę Vichy Oligo 25, została połowa z 50 ml (wieczorem mogę wstawić fotkę) oraz to co w moim wątku, może coś wpadnie Ci w oko. Interesują mnie: 2) Lancome, Juicy Tubes, odcień nr 14 Framboise, zużycie niecałe 5% 3) Chanel, Irreelle Ombre Mono, odcień nr 24 Air, rozświetlający brudny róż (bynajmniej nie amarant jak to sugeruje się na stronie Chanela Zużycie nie przekracza 10% Clinique, Wysuwany pędzelek do pudru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cień jest prasowany, natomiast maseczka ma 250 ml (opakowanie z pompką). Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Inglot Sprint Superstar, odcień nr 100*, iskrzący milionem drobinek fiolet
St. Ives, Przeciwstarzeniowy morelowy krem oczyszczający Ziaja Pro, Maseczka wzmacniająca 2.051 z linii gabinetowej, 250 ml, nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120482
mój biedny ksiażkowy zapomniany wątek ![]() Mam jeszcze : zupełnie nowa, twarda okladka, piękne wydanie, Tessa d'Uberville, Thomas Hardy, cena z tyłu to 44.90, coś w stylu rozważnej i romantycznej ![]() Thomas Hardy, Tessa d`Urberville, 2003: Losy nieprzeciętnej kobiety w wiktoriańskiej Anglii. Jedna z najsłynniejszych opowieści o miłości w dziejach literatury, sfilmowana przez Romana Polańskiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A możesz coś więcej napisać o Hardy'm?
![]() ![]() I najważniejsze pytanie, czy dobrałabyś sobie coś z moich kosmetyków, aby się wymienić na obie pozycje? ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ją znalazłam w Merlinie (http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/325568)
![]() ![]() Właśnie zauważyłam info od Ciebie, dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
http://www.mareno.pl/prod/MIDN/83-7311-811-X to ta dokladnie-wyglad i reszta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
INTERESUJE MNIE WYMIANA JEDYNIE NA KSIĄŻKI (lista tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=130103) , BĄDŹ NASTĘPUJĄCE KOSMETYKI
Interesuje mnie La Roche Posay, jezeli masz kremik nawilżający z wit. C.(Hydraphase ew) Posiadam Noelkę oraz Nutrię i Nerwusa MM w niezłym stanie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=133617&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
4) St. Ives, Przeciwstarzeniowy morelowy krem oczyszczający, nowy
6) Guhl, Sun Care, After Sun Instant Repair, odżywka do włosów, zostało dobre 80% 1) Lancome, Aqua Fusion, Continuously Infusing Moisture Fluid, 5 ml 2) Lancome, Hydra Zen, Advanced De-stressing Moisturising Cream, 5 ml 9) Lancome, Bienfait Multi-Vital, High Potency Moisturiser with Micro-Nutrients, 1 ml 11) Collistar, Crema Energizzante Giorno-Notte, krem do twarzy, 3 ml 13) Klorane, Szampon na bazie chininy i witamin B do włosów osłabionych, 10 ml 14) Thicker Fuller Hair, Miracle Thickening Serum, do włosów, 2x6 ml 15) Zero Frizz, Corrective Hair Serum, do włosów, 4 ml Z ksiazek na Twojej liscie mialabym do oddania tylko: J. M. Coetzee 'Hańba' ale moge jeszcze zaoferowac: Michale Ondaatje - Angielski pacjent Sylvia Nasar - Piekny umysl
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nie bardzo slonce, bo mam ta ksiazke w domu (teraz siedze w Gdyni
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Czyli rozumiem, że dopiero też wtedy mogłoby dojść do naszej wymiany?
![]() Btw chciałabym jeszcze przed podjęciem decyzji zobaczyć książkę, jeśli pozwolisz. Inna rzecz, że kosmetyki które wyszczególniłaś przekraczają wartością wartość książki. Które z nich w obecnej sytuacji by Cię interesowały? ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
cześć Ana, mnie interesują :
6) Maybelline, Dream Mousse Shimmer, rozświetlacz w musie, odcień 01 Porcelain, parę razy maźnięty palcem - zużycie znikome i ten ciemnoróżowy cień z lusterkiem ( to chyba Chanel ? ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Noniestety dopiero wtedy. Ale jak tylko mi sie uda to zrobie fotke i wkleje.
Jasne, ze w tej sytuacji zmieniam liste zyczen ![]() 6) Guhl, Sun Care, After Sun Instant Repair, odżywka do włosów, zostało dobre 80% 14) Thicker Fuller Hair, Miracle Thickening Serum, do włosów, 2x6 ml 15) Zero Frizz, Corrective Hair Serum, do włosów, 4 ml Chyba, ze prosze o zbyt wiele ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.