![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Biżuteria od Elyoonka :)
Witajcie, jestem tu nowa ;3
Mam dopiero trzynaście latek i biżuterią zajmuję się od pięciu miesięcy, na Wizażu kręcę się już od dobrego roku ale jakoś nigdy nie miałam okazji się odezwać. ![]() Zaczęłam od kolczyków i głównie na nich opieram swoje kolekcje, ostatnio zaczęłam sprzedawać na allegro. Wkrótce wgram pierwsze foty - czekam na wasze komentarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteria od faliboga :)
Usuń lepiej nazwę z allegro! Reklama jest płatna! Jak mod to zobaczy to bana dostaniesz,za łamanie regulaminu.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
1. Miedziane krople
Wzór dobrze znany wszystkim i choć może nudny - okropnie podoba się mi i moim klientkom ![]() ![]() fotka 2. Złote muszle Wydają mi się straasznie poważne, ładnie komponują się z bielą, w rzeczywistości trochę jaśniejsze. fotka 3. Paź królowej Dużo osób mówiło mi że są strasznie ładne, a mi się nie podobają. Loopiki są niedokładne, bo zrobiłam je na samym początku swojej "kariery", no i elementy innego koloru niż podstawa. Jak tylko znajdę coś pasującego, zmienię. ![]() fotka 4. Kontrastowo Lekkie kolczyki z odrobiną abstrakcji, zrobione z kawy. Nie mam problemu z jej dziurkowaniem, wiercę wiertarką ![]() ![]() fotka Czekam na opinie. / dałam lepsze fotki i bo poprawiłam kilka rzeczy, w tym nieszczęsne loopiki przy trzecich (do poprawienia zostały tylko te przy cynamonie) ![]() Edytowane przez Elyoonka Czas edycji: 2007-11-04 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Libra-dziewczyny.Jak jedna napisała,nie ciągnijmy tego dalej.Nie piszcie poprostu już nic.Jak zaraz nie będzie usunięte to do moda i tyle.Regulamin się czyta,słuszna uwaga.
ED: 1.Model oklepany.Będę bić.Moje zdanie jest takie.Najpierw naucz się robić proste,ładne loopiki,wszystko starannie owijać.Później sprzedawaj! 2.Te mi się ogólnie podobaja,aczkolwiek to nic wymyślnego.Ładnie by wyglądało jeszcze ze złotym łańcuszkiem. 3.Nie podobają mi się ze względów: -tu miedź,tam srebro/posrebrzane.W ogóle mi nie przypadły do gustu. 4.Poprostu brzydkie. Pisze do joanny.Zwróciłam ci uwagę,nie usunęłaś.Przedewszystkim nie przeczytałaś regulaminu.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej, sorry, mam wolne łącze i nie mogłam jednocześnie załadować posta i zmienić tematu, jeśli przeszkadza wam też nazwa posta to zmienię, ale jak dla mnie teraz nie ma już w niej reklamy..
i w dodatku nie umiem zmienić nazwy posta -.- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Olu... Ona nie podała adresu, dokładnej strony gdzie sprzedaje... Moim zdaniem troszkę przesadzasz żeby od razu zgłaszać to do moderatora, żeby banował, usuwał itd... Moze dajmy dziewczynie szansę, żeby DOKŁADNIE zrozumiała o co chodzi, co?
![]() Elyoonko reklama miejsca sprzedaży na wizażu jest płatna i nie jest mile widziane, gdy piszesz gdzie sprzedajesz swoje wyroby. I szczerze mówiąc W OGÓLE nas to NIE INTERESUJE. Bo same sobie robimy biżuterię. Więc chodzi nam o to, żebyś użyła znaczka "edytuj" i skasowała słowa: "allegro" z Twojego pierwszego postu i słowa "Swoje wyroby sprzedaję na allegro, gdyby ktoś był chętny... ". Jeśli chodzi o Twoje wyroby... 1 - oklepane i brzydko zrobione. 2 - śmieszne, ale niewiele widzę. 3 - dziwne... nie podobają mi się, mimo iż są niebieskie. 4 - zdjecie tak małe, że nie chce mi się go oglądać, a nie wiem gdzie mam lupę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Eh.Polemizowałabym.A gdzie jest czytanie regulaminu? Rozumiem jak by napisała,że sprzedaje na allegro,bez podania nicku.Nie jesteśmy głupie,jednym słowem wiemy o co chodzi.
Elyoonka-Pracuj dalej.Czekam na twoje dalsze pracki.Przyłóż się do owijania,loopowania. Tak,żeby było starannie.Powodzenia. ___ Do Joasi wysłałam.Zobaczymy co ona z tym zrobi,ja modem nie jestem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Olu, to powiedz mi jak traktować wątek o galeriach...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Zadomowienie
|
Tsu, ty jesteś na tym forum takim dobrym duszkiem, zawsze wszystko tłumaczysz jak 3-letniemu dziecku, nawet takie rzeczy które wszyscy powinni wiedziec..
![]() Mi by się tak nie chciało.. ![]() Co do kolczyków, to żadne mi się ogólnie nie podobają..:/ 1. Cytat:
2. Cytat:
![]() 3. Cytat:
4. Cytat:
![]() Gdyby to były początki to ok, ale ty piszesz, że robisz już biżuterię 5 miesięcy??! ![]() I do tego to sprzedajesz??! ![]() I ktoś to kupuje??! ![]() Najpierw popracuj nad techniką, potem sprzedawaj. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Pytanie nie do mnie, ale też mam na imię Ola, więc odpowiem..
![]() W wątku o galeriach, nikt nie mówi pod jakim nickiem występuje. A to że większość osób ma taki sam pseudonim artystyczny, co nick na forum, (ja akurat nie. ![]() A Elyoonka w pierwszym poście podała swój nick na All, a w drugim napisała "Sprzedaję tam i tam, gdyby ktoś był chętny.." W wątku galeriowym nikt tak nie robi.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dzięki jeszcze raz za zwrócenie mi uwagi, będę pamiętać i mam nadzieję, ze mi wybaczycie
![]() Mogę wstawić większe fotki, nie chciałam zapychać. Zaraz wsadzę ![]() Teraz trochę wyjaśnień. ;P Loopiki są brzydkie (bardzo) przy tych niebieskich, ale jak mówiłam były to jedne z moich pierwszych kolczyków. Umiem robić loopy... 5 miesięcy - odliczyć wakacje zmarnowane pod tym względem i uwzględnić to, ze mam czas tylko w łikend. nie będę kłamać mówiąc ze robię je miesiąc, prawda? "Klientki" wymienione w poście, mam na myśli nie jakąś grupę osób która kupuje ode mnie biżu na zamówienie, ale np. przyjaciółki. Poza tym strasznie mnie zdołowałyście, "zastanów się czy to jest hobby dla ciebie" nie było najcenniejszą radą.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Elyoonka przede wszystkim witamy na forum
![]() ![]() Jesli chodzi o Twoje prace...no coż ja tez orłem nie byłam i chyba jeszcze nie jestem, no ale loopiki przez 5 miesięcy powinny być prze Ciebie dopracowane, zwłaszcza jeśli bizu sprzedajesz ![]() A same pomysły...nic szczególnego ![]() Pracuj, pracuj, pracuj, podglądaj, zaglądaj, kombinuj, pytaj, czytaj i szukaj! ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Sol, jeszcze ja coś dopowiem
![]() ![]() ![]() a co do prac, to tak jak reszta :/ postaraj się popracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Aisah, Elyoonka podała w pierwszym poście swój pseudonim na all i napisała że pod takim pseudonimem sprzedaje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
tak? a to sory... ja tego nie widziałam już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Przede wszystkim głowa do góry i nie zniechęcaj się po niezbyt życzliwych opiniach na temat Twoich kolczyków ![]() ![]() ![]() ![]() Co do samych prac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę postępów ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]()
heh, wiem że moje kolczyki nie są piękne i dlatego je pokazuję - żeby poprawić. zdenerwowałam się bo nie lubię jak ktoś ocenia kogoś, kiedy zna go tylko powierzchownie - czyli dokładniej mówiąc jak ktoś zobaczył kilka fotek i stwierdza, że to wszystko jest do niczego i nie mam szans... bo mam i będę się starać!
jest różnica między robieniem pod a wystawianiem na allegro! kiedy człowiek zaczyna czerpać korzyści ze swojego hobby, zaraz wszyscy włażą mu za koszulę, wystarczy popatrzyć do gazet. inną sprawą jest to, czy ktoś kupuje czy nie, i jak mi idzie. fotki większe wgram jutro. dzięki za wsparcie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
a kto ocenie Ciebie? oceniamy to co pokazujesz, a pokazujesz.. no cóz.
nie bulwersuj sie tak. ja wiem, ze to ciezko jak ma sie 13 lat i wszystko przezywa jak mrówka okres, ale warto się czasem postarać...
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
od kiedy to wizaż uczy i chwali tylko tych którzy naprawdę potrafią, ha?
![]() nie martw się tylko pracuj. Moje początki były gorsze ale chyba mi się udało przebrnąć ![]()
![]() |
#22 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I potraktuj to raczej jako opinię mobilizujacą, na zasadzie: "ja wam jeszcze pokażę!" Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki raczej mało staranne, ale każdy z nas kiedyś zaczynał
![]() Będzie jeszcze? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Witaj Elyoonko
![]() Pochwalę Cię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Joanna d'Moder
|
zmieniłam tytuł wątku.Elyoonka wie już co i jak.Mam nadzieję,że teraz jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Dot.: Biżuteria od Elyoonka :)
dodałam nowe zdjęcia lepszej jakości
![]() więcej na nich widać, no i poprawiłam trochę tych nieszczęsnych loopików. obecnie mam zastój - brakuje mi koralików i materiałów; a wasze komentarze zmobilizowały mnie właśnie do pracy ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Zdjęć nie widać...
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Trzeba kliknąć w linka "fotka" pod każdym opisem, do załącznika za długo się ładowało ;P
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Elyoonko, problem w tym, że ani załączników, ani linków nie widac
![]() Po prostu sam, goły tekst |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.