![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
*Clinique, Sephora, L'oreal,YR, AMOR AMOR EAU FRAICHE !
Zapraszam do nowego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...71#post2891071
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-10-14 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Clinique, Sephora, L'oreal, Maybelline, YR, wiele zapachów do przetestowania ...
6. Avon Shine Supreme,Twig Glaze - taki neutralny kolor, muśnięta dla sprawdzenia koloru
znajdziesz cos za nia? ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Clinique, Sephora, L'oreal, Maybelline, YR, wiele zapachów do przetestowania ...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się 3 i 20, może przeglądniesz mój wątek?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144026 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- Avon Planet Spa Oczyszczajaca emulsja do mycia twarzy Mineralne Wody Islandii,poj.75ml uzyta kilka razy,ubytek moze 10% nie wiecej poniewaz jest bardzo wydajna Wpadły mi w oko te 2 rzeczy, ale jak napisałam na początku wolę większe wymianki. Z moich rzeczy spodobała Ci się jednak tylko ta szminka/błyszczyk.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Bardzo żałuję, ale niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz cos u mnie za te rzeczy?
4. szminka Water Shine Diamonds Maybelline kolor Lolita Dream, ładny róż ze złotymi drobinkami. Ja użyłam raz (pędzelkiem), bo w beznadziejnym drogeryjnym świetle źle dobrałam kolor. Skusiła mnie nazwa koloru 5.L'oreal Glam Shine Holographic, kolor 860 Iridescence, taki brudny róż, mieni się niesamowicie w sztucznym, wieczorowym świetle 6. Avon Shine Supreme,Twig Glaze - taki neutralny kolor, muśnięta dla sprawdzenia koloru Angel Innocent Thierry Mugler(oryg.), Shalimar Guerlain (do 2ml) Angel Thierry Mugler oryg.) moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post2719774 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;2719782]Podoba mi się 3 i 20, może przeglądniesz mój wątek?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144026[/QUOTE] Oj tak, u Ciebie podoba mi się sporo rzeczy ![]() - Korektor pod oczy i nie tylko LANCOME Maquicomplete nr.01 Clair dore , zostało ok. 50% - Preparat na zmniejszenie porów i wybłyszczania noska Pore Minimizer CLINIQUE nr.02 Naturel Moyen – z wymiany, zostało 60-70 - Różyk GUERLAIN – Blush Eclat DIVINORA Radiant nr. 285 Rose Passion , zużyte 3-5%
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam ochote tez na Baby Doll YSL ale nie wiem jak Ty sie na to zapatrujesz,oraz YR Monoi DE Thaiti W kazdym razie bylabym chetna na wymiane z Toba a na Shine Supreme zalezy mi bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dot.: *Clinique, Sephora, L'oreal, Maybelline, YR, wiele zapachów do przetestowania .
Witaj
![]() Interesuje mnie probka Angel'a oraz zel i balsam Angel. No i moze te kredke Pupy (aleto w drugiej kolejnosci). Do wymiany mam: -> Biała miekka kredka do oczu BeYu, kupiona w Douglassie, uzyta kilkakrotnie, zuzycie minimalne -> Zel samoopalajacy do twarzy i ciala L'oreal SUBLIME BRONZE, dziala wygladzajaco, wzbogacony witamina E. Kupiony tego lata w Douglas. Uzyty dwa razy, zuzycie bardzo male -> Krem Avene: Tinted cream, krem tonujacy, SPF 50+, Data waznosci: 09.2008, wazny 12-cy od otwarcia (mam go z wymiany, poprzednia osoba go nie uzywala, bo z probek wiedziala, ze dla niej jest za ciemny, ja uzylam kilkanascie razy), otwarty w maju, trudno ocenic zuzycie, wydaje mi sie, ze jest ponad polowa opakowania, w pudelku, z ulotka, link do wymiany z ktorej mam Avenke: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1828737# post1828737 -> miniaturka Creme Douceur Jour, Clarins, 5 ml, nieuzywana, krem do pielęgnacji cery wrażliwej, łagodzi skórę, nawilża, ochrania przed czynnikami zewnętrznymi (z tego co rozszyfrowalam wazna do 2008 roku, moge podac kod) -> moge zrobic odlewke do jakiegos pojemniczka (ok 100 ml) profesjonalnej maski nawilżającej Hydrating Fruitree, kupiona w sklepie fryzjerskim, otwarta 24 marcu (wazna 12 m-cy od otwracia),intensywnie nawilżająca maska na bazie olejku kokosowegodopilęgnacji suchych, zniszczonych włosów. Odnawia uszkodzoną strukture włosów nadając im blask -> Pomadka Hydra Extreme, Mybelline, Bogaty kolor, glebokie nawilzene ust. Kolor 511 Royal Red. Kupiona w maju. Uzyta ze dwa razy, ubytek niemal niewidoczny -> Eyeliner Eveline (oskar kosmetykow), czarny, uzyty przeze mnie z 6 razy. w pudeleczku jeszcze. Data waznosci: 06.04.2008 -> Probki: -LRP: a) Effaclar K 3 ml, b) Effaclar 2 ml (na obu nie ma daty waznosci, jest kod zaczynajacy sie od: VC0, c) "buteleczka" toniku Effaclar 15 ml, wazny do 03/07 d) miniaturka emusji hydrolipidowej do twarzy HYDRANORME, 5 ml,waznosc: 01.08 - Dermika a) 2 x mus poziomkowy do ciala z kompleksem odzywczo-nawilzajacym (waznosc: 04 2007) (po 7 ml) b) krem nawilzajacy z filtrem UV oraz koktajlem owocowym i witaminami dla kazdego typu cery (waznosc: 01 2007) - Sisley a) krem nawilzajacy do twarzy: Hydra -flash (4 ml) - Próbki Max Factor: a) 4 x colour adapt, natural 70, nie ma daty wanosci jest bardzo dlug i kod, jka ktos chce to podam b) 2 x podwojny komplet: color adapt 70 natural + 75 golden (waznosc jak wyzej) c) 3 x komplet Flaweless Perfection: dwa kroki: krok 1 - baza, krok 2 podklad (70 natural) (waznosc: jak wyzej) - Zapachy a) probka Mexx: Ice Touch (EDT), nieuzywana, oryginalnie zapakowana b) Probka Lolity Lempickiej: EDT, dla mezczyzn ,1.2 ml, nieuzywana c) probka Gucci Envy EDT 1,7ml, nieuzywana, oryginalnie zapakowana
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() interesuja mnie następujące próbki:
Na wymianę miałabym oryginalne atomizerkowe próbki zapachów Hermes'a (Faubourg 24, Rouge, Caleche), O de Lancome + trochę próbek "robionych" (Flowerbomb, Cherry Fantasy, Sculpture i inne) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
20. żel i balsam do ciała Angel Thierry Mugler, oba są częścią zestawu, nowe, nieużywane 30ml
znajdziesz cos w zamian?
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moze u mnie bys cos wypatrzyla? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145364 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Raczej nie.
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;2720152]daigee, a w jakim stanie są te testerki, świeże i całe?
odezwę się jutro[/QUOTE] Testerki są absolutnie świeżutkie i zadbane a ich ubytek to może 1-2ml. OK, jutro się dogadamy ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Byłambym chętna na próbkę podkładu Clinique oraz próbkę perfum Halloween. W zamian mogę zaoferować około 10 ml On ella JdP, odpsikanie Clinique Happy Heart czy Escape plus to co w moim wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121428 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie nie chodzilo o wszystko
![]() w kazdym razie gdybys chciala zestaw Planet Spa to chetnie sie z Toba wymienie za szminke ale jezeli uwazasz,ze nie oplaca Ci sie tego wysylac to zrozumiem ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Byłabym zainteresowana testerem Clinique oraz Halloween J. DEL Pozo.
Mam około 10 ml On ella JdP mogę zrobić odlewkę Clinique Happy Heart lub Escape plus to co w moim wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121428 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
connie, lalicja, siek: czekam na decyzję dusi65 odnośnie Aniołków
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-09-15 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
może u mnie coś znajdziesz za balsam angel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lancome Color Focus czwórka 4Mystique Diorskin Pure Light Bourjois Libre Comme L'air
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam za wybredność - czuję się jak wiedźma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.