|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
A co z... rękawiczek? ;-)
Wiem, temat może być trochę dziwny, ale tak to jest jak się człowiekowi nudzi w domu - różne pomysły do głowy przychodzą
![]() Mam jedną parę brązowych rękawiczek, chciałabym je jakoś ciekawie ozdobić ![]() Do tego jeszcze szara rękawiczka - pojedyncza, a to dlatego, że jej bliźniaczka zamiast ogrzewać moją rękę wolała samotnie tułać się po białostockich chodnikach ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Anul ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A co z... rękawiczek? ;-)
Może szydełkowy kwiatek??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do ozdabiania to ostatnio chodzilo mi po glowie, zeby swoje ozdobic wydzierganymi kwiatami, a brzegi jakims azurowym wzorkiem. Ciekawie moglaby wygladac tez aplikacja z cekinow (np. esy floresy z cekinowej tasmy), albo koralikow. Ale zdecydowanie najpraktyczniejsza bylaby jakas ladna tasiemka, dosyc dluga przytwierdzona do rekawiczek, ktora wieszaloby sie na szyi i klopot z rekawiczkami uciekinierkami, wedrujacymi w swiat bylby z glowy ![]()
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me ![]() Zapraszam na bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja naszylabym koraliczki albo guziki ale płaskie. no albo wyszyc cos ręcznie zalezy co ci sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A JA MAM POMYSŁ :d Mozna by ta rekawiczke samotną ciekawie ozdobic i do kazdej włozyc np. długopis, nozyczki ołowek czy co toam dusza zapragnie i powiesic sobie gdziesz ( najlepiej na tablicy korkowej) no i zeby nie miec bałaganu w długopisac to je tam chowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.